GalleriaHäät | Ristiäiset | Lapset | Aikuiset | Valmistujaiset | Vuodenajat | Muut kakut ja koristeet | Hyydytetyt kakut | Muut leivonnaiset

Häät

Ristiäiset

Lapset

Aikuiset

Valmistujaiset

Vuodenajat

Muut kakut ja koristeet

Hyydytetyt kakut

Muut leivonnaiset
Pin It now!

14 kommenttia:

 1. Ihanan näköisiä luomuksia täällä blogissa ja galleriassa!

  VastaaPoista
 2. Wau, sinäkin olet hommannut y-tunnuksen ja homman pyörimään :) Upeita kuvia täällä, olet kyllä varsinainen taituri! Onnea uralle toivottelee toinen baakari ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Mukavaa kesää ja leivontailoa!

   Poista
 3. Ompa kiva kun löysin taas näitä vanhoja blogeja, itsellä meni hermo silloin aikoinaan vuodatukseen ja siirryin facebookiin. Teen kakkuja nyt vieraan palveluksessa, joten enään ei sillain aikaa näpertelyyn. Mutta kiva seurata teitä muita :)

  VastaaPoista
 4. Piti vielä laittaa maininta että aikoinaan kirjoittelin tuota www.ronjaleipoo.com

  VastaaPoista
 5. Wau, aivan upeita! Oon itsekkin koulutukseltani leipuri-kondiittori eikä mun tekeleet ole lähimaillakaan nuita =) En ole kyllä tehnyt työkseni hommia ja silloin aikoinaan mun ope oli semmoisen yksinkertaisen tyylisuunnan kannattaja, joten koristelut jäi melko vähäisiksi =/ Vuosia meni että leivoin kakkuja vain muutaman kerran vuodessa, nyt olen vähän enemmän leivoskellut ja ottamassa menetettyä aikaa takaisin =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piitzi! Minä puolestani en ole opiskellut päivääkään leipomoalaa... =) Olen koulutukseltani rakennusinsinööri.
   Leivontailoa!

   Poista
 6. Laitetaan korvantaakse, tulen tarvimaan sinulta isoa kakkua =) Ihanaa että läheltä Oulua tällainen löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi, kommenttisi oli jäänyt minulta huomaamatta! Kuulostaa hyvätä! =)

   Poista
 7. Moi. Olen tekemässä kaksi kerroksisen kakun ylioppilasjuhliin, joten kuinka suuri mahdollisuus on että päällimäinen kakku vajoaa alla olevan sisään tai menee muuten vaan "mössöksi". Kysymys siis kuuluu mitä laitan tueksi toisen kakun alle tai mistä teet tukikepit? Vai tarvitseeko edes tukea ollenkaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiitos kysymyksestäsi. Kaikkiin kaksikerroksisiin kakkuihin en laita tukiputkia. Etenkään, jos päälle tuleva kakku on pienehkö ja keveä, eikä kakkua kuljeteta pitkää matkaa. Alempi kakku ei tietysti saa olla ihan mössöksi kostutettu ja täytteeksi suosittelen jotain moussea tms.
   Tilaan valmista, kertakäyttöistä putkea englannista, mutta joitain voi saada suomestakin nettikaupoista.

   Poista
 8. Moi. Käytätkö kakkuihin vaahtokarkki, sokeri vai marsipaanimassaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Pääsääntöisesti käytän itsetehtyä vaahtokarkkimassaa tai funcakesin vaahtokarkinmakuista kaulintamassaa, johon sekoitan sokerimassaa joukkoon. Marsipaania käytän harvemmin, koska sitä on vaikea värjätä täysin valkoiseksi.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Valitettavasti joudun väliaikaisesti laittamaan sanavahvistuksen päälle. Roskapostia tulee niin kovasti. =(