21.8.2009

Heppakakkua Annalle!



Naapurin Anna juhlii tänään 8-vuotis synttäreitään. Kummitytölle tekemäni heppakakku miellytti ja sen mallin mukaan lähdin tätä kakkua tekemään.



Kakku on munaton, johon tein pohjan tutulla hyväksi havaitulla Hedelmäpommi-blogista löytyvällä kääretorttuohjeella. Täytteeksi laitoin vaihtelun vuoksi diblomaattikreemiä, mansikoita ja mansikkahilloa.

Pinta on jälleen vaahtokarkkimassaa. Koristeet marsipaania. Lisäsin kuvien ottamisen jälkeen liloja pikkukukkia hieman terästämään muuten niin pliisua koristelua.







Hurjan paljon onnea Anna! Toivottavasti kakusta tuli mieleinen ja maistuva!


Toivotan blogissani piipahtaville mitä mainiointa syyskesän viikonloppua! Minä lähden nyt siivoamaan ja huomen aamulla huristelemme tyttöporukalla shoppailureissulle Ruottin puolelle! Heja Sverige!

Pin It now!

19 kommenttia:

  1. Ai sitä ollaan sitten Ikeaan menossa! :-) Aivan ihana heppakakku ja söötin värinen tuo mmf-päällinen. Ihanan tyylikäs hevosen pää.

    VastaaPoista
  2. Tää on hieno... komia tsimppeli ja täydellinen toi heppakuva =))) Loistosuoritus !!!

    VastaaPoista
  3. Tosi nättejä nuo sinun ruusut ja koko kakku ´niin ihana!! Meillä tehdään myös viikonlopuksi heppakakku ;)
    Kivaa shoppailureissua!!

    VastaaPoista
  4. Olen huomannut että teet useinkin mmf:stä,etkä marsipaanista,miten ihmeessä saat noin tasasen pinnan aina?Tääkin on taas niin omaa luokkaansa.

    VastaaPoista
  5. Niin upeaa jälkeä taas Pioni! Ruusut... Mahtavan ihanan superlatiivin kauniita! Ja maalaus, samat sanat! Mukavaa matkaa!

    VastaaPoista
  6. Onpa taas ihania juttuja ilmestynyt tänne! Tosi mainio toi Pate kakku, on muuten meidän Patrikin suosikeita =) Ja tää heppa kakku tosi kaunis! Kädenjälki on sulla aina niin viimeistellyn siistiä ,WAU!

    VastaaPoista
  7. Kaunis kakku, jälleen kerran. Ihanat koristeet...kukkien väri oikein mieleinen ja tuo hörsellys alareunassa on odottamaton ja keventää kokonaisuutta kauniisti. Pinta kadehdittavan tasainen!

    VastaaPoista
  8. Kaunis kakku! Minun piti luvata heti Anetelle että teen aivan samanlaisen, APUA! Ihana tuo massan väri.

    VastaaPoista
  9. Kaunis kakku, tuo ruusuke on hyvä idea:)

    VastaaPoista
  10. VAU miten tasainen pinta tässä kakussa!

    VastaaPoista
  11. Kiitos.Reissu meni kyllä mukavasti. Rahaakin meni, mutta yllättävän vähän ;D Mutta tärkeintä se, että oli ihan hirrvittävän hauskaa. Kiitos matkakumppaneille!

    Miiuska; Muuta en osaa sanoa, mutta teen mmf:n tuolla alempana olevalla ohjeella. ;)

    VastaaPoista
  12. Aivan ihana!! Ja jälleen niin upean tasainen <3

    VastaaPoista
  13. Wau, tosi ihana heppakakku. Tyylikäs ja hienosti toteutettu. Kuinkas tuo ruusukkeen rypytys tehdään. On upea. Toitko ruottista leivontatarvikkeita? :)

    VastaaPoista
  14. Todella kaunis ja tyylikäs! Kaikkiaan upea tekele :)

    VastaaPoista
  15. Tuo mmf on upean tasainen!! Harjoitus on tehnyt mestarin :). Minulle ei olisi ehkä pliisu tullut mieleen - ennemminkin tyylikäs.

    VastaaPoista
  16. Kiitokset suuret, Iita, Ruusperin Rouva, Suklaati ja Tuittu!

    RR; Toinhan minä jottain. Lähinnä kuiteski samoja mitä viimeksikin, marsipaania, vaahtiksia, kond.maitoa ja nomparellejä. ;D

    VastaaPoista
  17. Tulin taas ihmettelemään tänne tuota tasaistakin tasaisempaa vaahtokarkkipintaa!!! Itselläni on tod.näk. vasta syksyllä seuraavan vaahtokarkkikuorrutteisen kakun teko, silloin testaan ehdottomasti tuota ohjettasi.

    Todella kaunis kakku tämä, nätti hevonen, upeat ruusut ja sileääkin sileämpi pinta! Vau!! :)

    VastaaPoista
  18. Ihanan tyylikäs heppa-kakku. Olen etsiskellyt ideaa heppakuvan toteutukseen ja tästä sain ajatuksen, tosi hienostunut tuo musta-valkokuva! Kiitos vinkistä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Valitettavasti joudun väliaikaisesti laittamaan sanavahvistuksen päälle. Roskapostia tulee niin kovasti. =(