29.7.2010

Oikeita ja "vääriä" liljoja

Tai oikeastaan aitoja ja vähemmän aitoja... =)

Samaan aikaan kun minä kuumassa keittiössä yritin saada aikaan 10 valkoista liljaa erään hääparin kakkuihin, aukesi kukkapenkissä ensimmäinen lilja täyteen kukoistukseensa. Että osaakin olla kaunis kukka, kyllä nämä sokerimassan ja mmf:n sekoituksesta tehdyt kalpenevat rinnalla...Aika hitaasti koristeet kuivaa, kun ilmankosteus on tätä luokkaa, mutta onneksi tässä on vielä viikko aikaa.


Pin It now!

16 kommenttia:

 1. valkoinen lilja on niin kaunis!! Minä olen kahtena syksynä istuttanut valkoisten liljojen sipulit, eikä ainutkaan ole noussut! Missähän vika. Tummanpunaiset liljat sen sijaan ovat loistossaan.
  Kyllä on kauniita nuo sinunkin tekemät liljat :)

  VastaaPoista
 2. Valtavan hyvin onnistuneet noi sun liljat - oot taitava! :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä on tosi aidon näkösiä nuo sun tekemäsi liljat, upeita kaikki.

  VastaaPoista
 4. Oot kyllä taitava!

  VastaaPoista
 5. Onhan nuo luonnon luomat vertaansa vailla, mut hyvin sä peesaat perässä! ä en saa liljoista vaikka kuinka koittaisin noin kauniita...

  VastaaPoista
 6. Kauniita! Paljon pitäisi harjotella vielä et pääsen tuolle tasolle!!

  VastaaPoista
 7. Tosi kauniita ovat liljasi, kesä on ihanaa aikaa, kun koristemalleja olis vaikka miten, helteet taas pilaa niiden teon. Kaikkea ei voi saada.

  VastaaPoista
 8. Kauniita liljoja kaikki tyynni :) Mie en edes uskalla kokeilla näitä "näköis-kukkia" vaan jatkan humoristilinjalla :) Toivottavasti voitte hyvin! Ajattelen teitä usein, vaikka kesällä täällä netissä tulee päivystettyä harvemmin. Kaikkea hyvää!

  VastaaPoista
 9. Kumpaisetkin niiin kauniita.

  VastaaPoista
 10. Upeata jälkeä teet aina. Aito ja sun luoma yhtä hienoja :D

  VastaaPoista
 11. Ihania liljoja! Miten teet noi liljat, käytätkö jotain muottia ja kuinka/missä kuivatat, meinaan kun noissa on toi nielu noin syvä?

  VastaaPoista
 12. Kiitos kommenteista!

  Anonyymi; Ostin juuri ison liljamuotin Kärkkäiseltä. Aiemmin tein isot liljat vapaalla kädellä tai paperisen mallin avulla.

  Tällaiseen 6 sakaraiseen liljaan otetaan muotilla 2 liljaa. Molemmista leikataan 2 sakaraa pois. Näistä kahdesta 3 sakaraisesta muotoilen foliolla päällystetylle liljanaulalle kukan.

  Kauhean vaikea selittää, mutta yritän ottaa vaihekuvia mahdollisimman pian.

  VastaaPoista
 13. Mitä työkalua käytät käsitellessä liljan terälehtiä? niissä on kiva tuo uurteikas pinta.

  VastaaPoista
 14. Liljan terälehtiin käytän siveltimen toista päätä. =) Oikea tyokalukin siihen on mutta ei minulla.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Valitettavasti joudun väliaikaisesti laittamaan sanavahvistuksen päälle. Roskapostia tulee niin kovasti. =(