Pahinta leivontatuskaa piti helpottaa jo muutama päivä kotiutumisen jälkeen, aikaa ei vaan tahdo riittää koneella istumiseen ja blogin päivittämiseen...
Tämän tiikerikakun tein perusmurokakun ohjeella. Raitoihin lisäsin kaakaon lisäksi muutaman teelusikallisen pikakahvijauhetta. Siitä saakin ihanasti kahvin makua kakkuun. Ohjeen olen kopsannut Mimmin keittiöstä.
Perusmurokakku (suorakaidevuokaan)
200 g voita
200 g sokeria
3 munaa
200g vehnäjauhoja
1,5 tl leivinjauhetta
Vaahdota pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen vaahtoon voimakkaasti vatkaten.
Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään. Ja lisää lopuksi vaahtoon.
Tiikerikakku: Ota taikinasta n. kolmasosa erilleen ja sekoita siihen 2 rkl kaakaojahuhetta ja 2 tl pikakahvijauhetta.
Paista 150- 175 asteessa n. 1h tai kunnes kakku on kypsä.
Paulig makuparit suosittelee:
Herkullisen näköinen kakku!
VastaaPoistaNäyttää hyvältä!! Äläkä sure, me Pioni-fanit jaksetaan kyllä odotella... Sulla on siellä tärkeämpää käsityötä nyt..♥
VastaaPoistaHerkullisen näkoinen, tuota kun saisi siivun kahvin kanssa!!
VastaaPoistaSamaa mieltä Katin kanssa :)
VastaaPoistaIhanan sileä ja kaunis kakku! ihan surku rikkoa ja syödä :)) Tuija
VastaaPoistaKauniit tiikerin raidat <3
VastaaPoistaTäytyypä koittaa joskus tuota kahvijauhetta tiikerikakkuun,uskoisin että ois mun makuuni passeli versio=)
VastaaPoistaIhanan näköinen ja varmasti herkullista kahvin vuoksi.. =)
VastaaPoistaKiitos ihanista kommenteista ystäväiset...
VastaaPoista