19.12.2010

Piparipoikia ja lumikuusiaMinulle kävi piparkakkutalon teossa kuten hiirelle "Hiiri kissalla räätälinä"-sadussa. Tarkoitus oli ensin tehdä monimutkaisempi kartano, mutta pikkumies oli asiasta erimieltä. Pikkuhiljaa suunnitelmat vaihtui tavalliseen pikku mökkiin. Pikkumies ei pitänyt siitäkään suunnitelmasta, joten laitoin asiat tärkeysjärjestykseen ja päätin tyytyä pelkkiin koristeltuihin pipareihin.

Nämäkin tehtiin pikkuisen kanssa sylikkäin ja osittain yhdellä kädellä. Tulee varmasti vielä jouluja, jolloin minulla ei ole pikkunyyttiä kainalossa ja aikaa riittää vaikka useampaan piparitönöön.


piparipoikia...

hopeisia lumikuusia


kultaisia lumikuusia


ja lopuksi vielä tähtösiä.

Yhteensä koristelin reilu 50 piparia ja lapset vielä parikymmentä. Tälläkertaa tein taikinan Paraisten piparkakkujen ohjeella. Hyviä tuli tälläkin ohjeella, miehen mielestä jopa kaikista parhaita.

Pin It now!

10 kommenttia:

 1. KAuniita <3
  Todella upeita nuo kaaretortut tuossa alempana <3

  VastaaPoista
 2. Ihania pipareita... ja käärikset ovat tyylikkäitä ja noi lumiukkokoristeiset muffinssit ovat hellyttävän näköisiä. Pikaisesti olen käynyt kurkkimassa teidän muutamien blogeja, kommentointi on nyt jäänyt monestakin syystä.... ja kaiken lisäksi perjantaina iski kauhea flunssa tms...töihin pitäs nyt aamulla kuitenkin selvitä, joten onhan sitä peiton alta nyt jo kavuttava. Meillä ei tätä vuonna tehdä kummoisia joululeivonnaisia, kotosalla kyllä ollaan. Valmista olen ostanut, tulee se joulu näinkin.

  VastaaPoista
 3. Nuo kuuset tosi nättejä. Minä kanssa teen aina paraisten pipareita, kun ne on parhaita :)

  VastaaPoista
 4. Ihania pipareita!

  VastaaPoista
 5. Paraisten piparifani ilmottautuu!
  Upeita pipareita, kääriksistä puhumattakaan. Mikä kumma noissa suklaahyydykekakuissa oikein on, kun toisinaan temppuilevat... Sinun lopputuloksesi on kuitenkin sangen kaunis, vaikka ehkä mutkia on matkassa ollutkin.

  VastaaPoista
 6. Kauniita pipareita ja upeat myös nuo kääretortut! Ja oikein rauhallista sekä antoisaa joulua!! :)

  VastaaPoista
 7. Voi että miten kauniita! Nuo tähtöset varsinki :)

  VastaaPoista
 8. Kauniita pipareita!
  Tunnelmallista Joulunaikaa teidän perheellenne <:o)

  VastaaPoista
 9. Ihania niinkuin aina!!!
  Kertoisitko tuon valkoisen kuorrutteen ohjeen ja minkälaiseen määrään pipareita riittää... Kiitos ja hyvää joulunaikaa!!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Valitettavasti joudun väliaikaisesti laittamaan sanavahvistuksen päälle. Roskapostia tulee niin kovasti. =(