3.2.2011

Daalia

Herkkuhovin Essuliini oli tehnyt tosi kauniita daalioita ja laittanut niiden teko-ohjeenkin. Aikani kuluksi kokeilin minäkin. Reilu puoli tuntia väkersin ja tämän yhden kukan sain aikaiseksi. Ihan en noita terälehtiä saanut niin aidon näköisesti kuin Essuliini, mutta aion kyllä yrittää uudelleen kunhan ehdin.Kukkasella kokoa n. 7cm. Lehtiin yritin ottaa mallia tästä.Joku kyseli tuossa alemmassa postauksessa, että miten liljoihin saa tarpeeksi "syvyyttä". Ennen kuivatin liljat liljanaulassa muotoillussa foliokupissa, mutta jokin aika sitten tilasin tällaisen "renkaan" liljan muotoiluun Have your cake and eat it-verkkokaupasta. Tässä on vaan se huono puoli, että suurimmallakin liljamuotilla tehty lilja on tähän pikkasen liian pieni. Hintaa tällä taisi olla jotain 2-3e.Niin muistakaahan osallistua arvontaan! =)


Pin It now!

7 kommenttia:

 1. Todella nätin ja näyttävän daalian olet saanut aikaiseksi. :)

  VastaaPoista
 2. Hieno daalia, ei voi muuta sanoa!

  VastaaPoista
 3. Kylläpä on kaunis. Ihanaa nähdä erilaisia kukkia. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kun lisäsit minut linkkilistaasi. Tein saman omaani. Sinulla on todella kauniita kakkuja. Yritän ottaa oppia sinulta:)

  VastaaPoista
 5. Kiitos! Hyvä kun sanoit, olenkin ihmetellyt mikä mättää kun päivitykset ei näy. Joo, ei kerry namut vyötärölle, mutta nautintokin on aika laimea, pelkkä silmän ilo, heh..

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Valitettavasti joudun väliaikaisesti laittamaan sanavahvistuksen päälle. Roskapostia tulee niin kovasti. =(