12.6.2011

Ristiäiskakun koristeet

Minulla oli tarkoitus tehdä tänä viikonloppuna pikkumiehen ristiäisiin kakku. Ristiäiset kuitenkin peruttiin, joten kakkuakaan ei tarvittu. Koristeet ennätin jo tehdä, mutta jospa näille jotain käyttöä löytyy. Kukkiahan aina tarvitaan... ja vauvojahan voi tehdä ihan harjoitusmielessä aina silloin tällöin.

Pin It now!

12 kommenttia:

 1. Vauva on hyvin suloinen ja taitavasti muovailtu, mutta kuka voi leikata kakkulapiolla vauvaa ja/tai syödä sen? No, ehkä sitä ei ole tarkoitettukaan syötäväksi, mutta tämän takia itse vierastan kovasti ihmishahmoja kakun koristeina.
  Mutta yhtä kaikki sinulla on todella upeita kakkuja - olet tämän lajin todellinen taiteilija! :-)

  3 lapsen äiti Kirkkonummelta

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Nämä marsipaanivauvat jakavat kyllä mielipiteet. Osa ei voi kuvitellakaan koristelevansa kakun vauvalla ja osa taas tykkää. =)

  VastaaPoista
 3. Suloinen vaavi! Meillä taaperon ristiäiskakunkoriste on edelleen rasiassa tallessa, ei kait sitä tarvi syödä, jos ei halua :) Ei kaikki syö ruusujakaan, ko ne ei tykkää niitten mausta, siis marsipaani/sokerimassa-ruusuja ;D

  VastaaPoista
 4. Ihana vauva, ihanat ruusut!

  VastaaPoista
 5. On kyllä ihanan näköinen vauva. Nyrkitkin aivan kuin oikealla vauvalla lähellä kasvoja. Olisimpa minä saanut ristiäiskakkuun tuollaiset koristukset silloin joskus.....

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana vauva <3 <3 <3

  Olen tehnyt aika monta marsipaanivauvaa, enkä tiedä että yhtään niistä olisi syöty. Yleensä kaikki kysyvät miten saavat koristeen säilymään (neuvon laittamaan alle valkosuklaarouhetta tms joka suojaa kosteudelta. Koristeen voi nostaa sivuun kun kakun reuna lähestyy, ja se on niin kovakin kovetuttuaan, ettei se leikkaannu kakkulapiolla.

  VastaaPoista
 7. kauniit koristeet :) toivottavasti löytyy jollekin käyttöä!

  VastaaPoista
 8. Onpas suloinen vauveli ja ruusut jällen niin upeita :)

  VastaaPoista
 9. upea vauva upeine yksityiskohtineen :) Kakusta olisi varmasti tullut täydellinen :)

  VastaaPoista
 10. Kaunis on vauva ja ruusut ! sävy miellyttää kovasti silmiäni :) !

  VastaaPoista
 11. Upeat koristeet ja ylipäätään upea blogi!

  Kuinka paljon aikaisemmin teet koristeet ennen kuin teet kakun loppuun asti valmiiksi? Miten saat ruusuista kaksivärisiä?

  VastaaPoista
 12. Kiitos kommenteista!
  Anonyymi; Aika vaihtelee ehtimisen ja kuivamisajan vuoksi. Kesäkuumalla koristeiden kuivaminen kestää pidempään kuin talvella.

  Ruusuissa on itseasiassa 3 vai oliko osassa jopa 4 eri väriä. Monivärisiä ruusuja saa tekemällä osan terälehdistä erisävyisestä massasta. Näissä aloitin tummimmasta sävystä ja pikkuhiljaa vaalensin terälehtiä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Valitettavasti joudun väliaikaisesti laittamaan sanavahvistuksen päälle. Roskapostia tulee niin kovasti. =(