13.8.2011

Pikkufutarin ristiäiskakku
Isovanhemmat halusivat yllättää pikkufutarin jalkapallosta kiinnostuneet vanhemmat kiikuttamalla ristiäisiin tämän kakun.

Netin ihmeellisestä maailmasta nappasin kuvan upeasta kakusta, jonka päällinen oli kuvioitu jalkapallokuosilla. Sellainen siis, päätin... mutta mutta... lopputulos ei nyt ihan niin upea ollutkaan. Ympyräiseen kakkuun jalkkiskuosin toteuttaminen olikin hiukkasen haastavampaa kuin kuvittelin. :( Jospa tästä aihe kuitenkin selviäisi.

Täyte haluttiin laktoosittomana. Tein täytteen kermasta ja Valion valmiista vaniljakastikkeesta. Niin hyvää.
Pinta vaahtokarkkimassaa. Mustat osat kick-karkkien, marsipaanin ja karkkimassan sekoitusta.
Jalkapalloihin löysin ohjeen Heleen´s hobbies-blogista. Kiitokset sinnepäin!
Mukavaa viikonloppua!

Nolo homma kun huomasin vasta nyt jälkikäteen, että eihän nuo paikat ole ollenkaan sellaiset kuin oikeassa jalkapallossa. Sen siitä saa, kun kopioi omaa päänuppia vaivaamatta toisten töitä... ;)

Pin It now!

11 kommenttia:

 1. Itselläkin vastaavia kokemuksia, että jalkapallokuvio on tosi vaikea tehdä varsinkin sellaiseen kohteeseen, joka ei ole pallon muotoinen. Hienosti olet onnistunut! Ihana tuo nalle ja mahtava tuo pallo siinä vieressä. Itselläkin vastaavia kokemuksia, että jalkapallokuvio on tosi vaikea tehdä varsinkin sellaiseen kohteeseen, joka ei ole pallon muotoinen. Hienosti olet onnistunut! Ihana tuo nalle ja mahtava tuo pallo siinä vieressä.

  VastaaPoista
 2. Superhieno toteutus! Taattua siistiä laatua! Täys kymppi!

  VastaaPoista
 3. Kakku oli aivan upea ja maistui tosi hyvin ristiäisvieraille. Ja kyllä sitä valokuvattiin !!! Kiitos vielä kerran tekijälle; hienoa ja tarkkaa työtä !!

  VastaaPoista
 4. Niin ja pikkufutarista tuli Kaappo Tapani !

  VastaaPoista
 5. Tämä on tosi ihana! =) Taisin joskus kysellä sinulta, miten saisin tehtyä koaloita kaverin hääkakkuun. Ne osoittautuivat yllättävän helpoiksi. ;) Laitoin postauksen sivuilleni tuoreista hääkakuista. Kaikenkaikkiaan piti tehdä 7kpl...

  VastaaPoista
 6. Kiitos ihanista kommenteista.

  Kiitos palautteesta, mukava kuulla että kakku maistui. =) Kaikkea hyvää Kaapolle ja koko perheelle! <3

  Kakkumonsteri; Melkoinen urakka, hienosti onnistuit.

  VastaaPoista
 7. Suloinen nallukka palloineen kaikkineen!

  VastaaPoista
 8. Todella söpö kakku, olet kyllä mestari! :)

  VastaaPoista
 9. Lutuinen nalle ja hienostihan sinä olet taas onnistunut itse kakunkin teossa!

  VastaaPoista
 10. Aivan upea ilmestys! Olen ollut ihan ulapalla noista jalkapallokuvioista, mutta nyt sain tosi hyödyllisen ohjeen, kiitos vinkistä! Varmasti käyttöä joskus, ku kaksi poikalasta kotona häärää ja kakkutoiveita satelee;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Valitettavasti joudun väliaikaisesti laittamaan sanavahvistuksen päälle. Roskapostia tulee niin kovasti. =(