Tein Siljan juhliin myös tällaisen kermakakun. Tästä kakusta piti tulla ihan erilainen, mutta minun pursotustaitoni teki jälleen tepposen ja jouduin tyytymään tällaiseen jo kerran hyväksi todettuun koristelutyyliin.
Tämä kakku oli vaaleapohjainen ja täyttenä kuningatarhilloa ja vaniljamoussea. Mukavan raikas vaihtoehto tuhdille suklaakakulle.
Kakun päälle tuli ylläoleva laatta, jonka pakkasin erillisenä mukaan.
Tämän postauksen jouduin tekemään uudistetulla bloggerilla, kun vanha ei enää pelittänyt. Tosi vaikea saada kuvat ja teksti paikoilleen... Mrrr...
Pin It now!
Tämän postauksen jouduin tekemään uudistetulla bloggerilla, kun vanha ei enää pelittänyt. Tosi vaikea saada kuvat ja teksti paikoilleen... Mrrr...
Upean kakun olet tehnyt kertakaikkiaan! :)
VastaaPoistaTodella kaunis!!
VastaaPoistaIhanan näköiset pursotukset!
VastaaPoistaIhastuttavan söpö kakku!
VastaaPoistaOnnittelut myös hyvästä sijoituksesta Leivontafoorumin syyskuun haasteessa!!
www.nami-hiiri.com
Upea kakku taas!!
VastaaPoistaOlet sinä taitava!
Kaunis ja varmasti herkullinen! Voi kun itsekin oppisi noita nuppuja ja lehtiä pursottamaan...
VastaaPoistaÄärettömän ihana ja herttainen kakku <3
VastaaPoistaTuollaisen kermareunan tekeminen se vasta hankalaa onkin! Siinä jää peruspursottelut toiseksi mennen tullen.
VastaaPoistaKauniit kakut sai Silja :)
Taitavaa työtä! =)
VastaaPoistaTämä on todella todella kaunis <3 <3 <3
VastaaPoistaKiitos kommenteista!
VastaaPoistaNami-hiiri; Kiitos.
Hanna; Näiden pursottelu on oikeesti helppoa, kaikki muu onkin sitten vaikeaa. Minua ei vaan pursottimet tottele.
Tuittu; Höpsis, just toisinpäin.
Ihanan herkkää, tykkään!
VastaaPoista