28.9.2011

Siljan kermakakku





Tein Siljan juhliin myös tällaisen kermakakun. Tästä kakusta piti tulla ihan erilainen, mutta minun pursotustaitoni teki jälleen tepposen ja jouduin tyytymään tällaiseen jo kerran hyväksi todettuun koristelutyyliin. 
Tämä kakku oli vaaleapohjainen ja täyttenä kuningatarhilloa ja vaniljamoussea. Mukavan raikas vaihtoehto tuhdille suklaakakulle.




Kakun päälle tuli ylläoleva laatta, jonka pakkasin erillisenä mukaan.

Tämän postauksen jouduin tekemään uudistetulla bloggerilla, kun vanha ei enää pelittänyt. Tosi vaikea saada kuvat ja teksti paikoilleen... Mrrr...

Pin It now!

12 kommenttia:

  1. Upean kakun olet tehnyt kertakaikkiaan! :)

    VastaaPoista
  2. Ihanan näköiset pursotukset!

    VastaaPoista
  3. Ihastuttavan söpö kakku!

    Onnittelut myös hyvästä sijoituksesta Leivontafoorumin syyskuun haasteessa!!

    www.nami-hiiri.com

    VastaaPoista
  4. Upea kakku taas!!
    Olet sinä taitava!

    VastaaPoista
  5. Kaunis ja varmasti herkullinen! Voi kun itsekin oppisi noita nuppuja ja lehtiä pursottamaan...

    VastaaPoista
  6. Äärettömän ihana ja herttainen kakku <3

    VastaaPoista
  7. Tuollaisen kermareunan tekeminen se vasta hankalaa onkin! Siinä jää peruspursottelut toiseksi mennen tullen.
    Kauniit kakut sai Silja :)

    VastaaPoista
  8. Tämä on todella todella kaunis <3 <3 <3

    VastaaPoista
  9. Kiitos kommenteista!

    Nami-hiiri; Kiitos.

    Hanna; Näiden pursottelu on oikeesti helppoa, kaikki muu onkin sitten vaikeaa. Minua ei vaan pursottimet tottele.

    Tuittu; Höpsis, just toisinpäin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Valitettavasti joudun väliaikaisesti laittamaan sanavahvistuksen päälle. Roskapostia tulee niin kovasti. =(