Osallistuin Leivontafoorumin tammikuun haasteeseen tällaisella kakkusella. Valkoisen pinnan alla ihan tavallinen porkkanakakku. Ohje löytyy täältä aikaisemmasta postauksesta. Kostutin kakkua sitruunamehulla maustetulla sokerivedellä ja täytteeksi laitoin porkkanakakun kuorrutetta.
Pin It now!
Onpa todella kaunis kakku! Talven helmi.)
VastaaPoistaTosiaankin kaunis ja tyylikäs kakku.
VastaaPoistaTodella tyylikäs jääkakku!
VastaaPoistaKaunis, ja tuo alareunaa kiertävä helminauha vielä piste i:n päälle
VastaaPoistaKaunis kakku ja kohta taas ajankohtainen. Onko kakun ja massan välissä mitään tartuntapintana?
VastaaPoistaKiitos Vuokko. Täällä sitä jo on, ainakin aavistus joka paikassa eilisen lumisateen jäljiltä.
PoistaKuorrutin kakun ohuelti kakun täytteellä, eli porkkanapiirakan päällisellä.
Kahvikakkuihin käy myös ohut kerros hilloa/marmelaadia. Niinkin tulee hyvää. Minä teen kotiin usein näitä "kuivia"kakkuja kun täytekakut ei kuulu omiin suosikkeihin. Kahvikakut on pop! =)Viime viikolla tein valkosuklaakahvikakun, johon laitoin täytteeksi ja tartuntapinnaksi omenahilloa. Oli muuten hyvää!!