Männä viikolla pidin kakunkoristelun jatkokurssia. Kurssilla päällystin tavallisen porkkanakakun valmiilla karkkimassalla. Kotona koristelimme pikkuneidin kanssa kakun yksinkertaisella leikka-liimaa tekniikalla keväisen pirteillä väreillä.
Täytekakkuvuoassa paistetun kuivakakun vai pitäisikö sanoa kahvikakun päälle on helppo harjoitella massalla kuorruttamista. Pohja on kovempi kuin täytekakussa, mutta silti raskaampi kuin esim styrox-pohja ja pysyy paremmin paikoillaan. Eikä haittaa vaikka koristelussa vierähtää tunti ja toinenkin, kun kakku voi olla huoneenlämmössä vaikka kuinka kauan.
Pin It now!
Una torta bella e allegra!
VastaaPoistaIhana kakku:-)
VastaaPoistaIloista Wappua sinulle!
Ihanan pirteä kevätkakku!
VastaaPoistaIhana kakku aivan kuin karamelli.
VastaaPoistaIhanan pirtsakka!!!
VastaaPoistaKommentointi onnistuu taas normaalisti :)
Ihanan retrohenkinen!
VastaaPoistaIhanan retro tosiaan ja hienot vahvat värit kontrastina valkoiselle!
VastaaPoista