29.4.2012

Aurinkoinen kevätkakku




Männä viikolla pidin kakunkoristelun jatkokurssia. Kurssilla päällystin tavallisen porkkanakakun valmiilla karkkimassalla. Kotona koristelimme pikkuneidin kanssa kakun yksinkertaisella leikka-liimaa tekniikalla keväisen pirteillä väreillä.

Täytekakkuvuoassa paistetun kuivakakun vai pitäisikö sanoa kahvikakun päälle on helppo harjoitella massalla kuorruttamista. Pohja on kovempi kuin täytekakussa, mutta silti raskaampi kuin esim styrox-pohja ja pysyy paremmin paikoillaan. Eikä haittaa vaikka koristelussa vierähtää tunti ja toinenkin, kun kakku voi olla huoneenlämmössä vaikka kuinka kauan.



Pin It now!

7 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! Valitettavasti joudun väliaikaisesti laittamaan sanavahvistuksen päälle. Roskapostia tulee niin kovasti. =(