13.10.2012

Syksyinen kirjallisuuspiirin kakku
Kirjallisuuspiirin tapaamiseen haluttiin maidoton kakku. Aiheena tapaamisessa oli Laila Hietamiehen kirja; Minä Katariina. Ensimmäinen ajatukseni oli, että tekisin kirjan kannesta humoristisen version, mutta aika pian joudin hylkäämään ajatuksen. Ei minun taidoillani sellaiseen pystytä, joten parempi valita joku helpompi koristeluidea.


Piiriläiset kokoontuivat erään jäsenen uudessa kodissa, joten päädyin koristeluun, jossa yhdistyi kätevästi vuodenaika, tapaamisen aihe sekä uuden kodin pihatyöt. En kyllä tiedä kuinka intohimoisia lukijoita piiriläiset ovat, mutta minulla ainakin tuppaa käymään ainakin niin, että hyvän kirjan osuessa kohdalle tahtoo muut hommat unohtua. Parempi jättää välillä kirjastoreissut vähemmälle, niin tulee kotihommatkin tehtyä. =)  

Kakkuun tein maidottoman suklaakakkupohjan ja täytteeksi kaurakermasta suklaatäytteen. Minusta tämä on maidottomaksi täytekakuksi ihan syötävää... =) 


Mukavia syksyisiä lukuhetkiä kirjapiiriläisille ja teille kaikille blogin lukijoille!


Pin It now!

4 kommenttia:

 1. Ihana syksy kakku :)

  Pssst... minäkin siirryin nyt tänne Bloggeriin ja yritän tässä nyt kovasti saada sivuja oman näköiseksi ja ennen kaikkea oppia käyttämään tätä :)

  Ihanaa Syksyä sinne :)

  VastaaPoista
 2. Onpas tänne ilmestynyt hurjan paljon ihanuuksia, kun en ole vähään aikaan ennättänyt vierailulle! :) Tosi hauska koristelu tässä kakussa ja nätti syksyinen värimaailma!

  VastaaPoista
 3. tässä kakussa on ihana tunnelma ja nuo siili ton ihan ylisöpöjä
  http://makeitaunelmia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Hauska, pirteän syksyinen!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Valitettavasti joudun väliaikaisesti laittamaan sanavahvistuksen päälle. Roskapostia tulee niin kovasti. =(