12.11.2012

Angry birds II
Onhan se kumma, kun ei saa päivitettyä tekosiaan blogiin saakka. Tämäkin postaus on roikkunut tuolla päivityksissä jo useamman viikon. Mistäs sitä saisi virtaa lisää..? ei ainakaan tuosta iänikuisesta vedenlotinasta. Pikkupakkasta, lunta ja huurteisia puita, kiitos. Jos nyt toivomuksia säästä saa ehdottaa...

Tällainen AB-kakku on tullut tehtyä tosiaan jo jokin aika sitten. (Kuvat vaan on harmittavan ylivalottuneita, joten tämän parempaa kuvaa ei ole tarjolla.) Pitkästä aikaa oli itse synttärisankari kakkua hakemassa ja olihan se mukava nähdä, saajan onnellinen ilme. Näitä leipurin tähtihetkiä!

Onnea synttärisankarille näin jälkikäteenkin!


Pin It now!

5 kommenttia:

 1. Hieno kakku ylivalottuneisuudesta huolimatta..Mulla on ollut samaa vikaa.. liekö vika kamerassa kun poika sitä välillä "säätää"..tosiaan eipä juuri tuo sää piristä, mutta toivotaan lunta ja pian!

  VastaaPoista
 2. hienon näköinen kakku :), ihania pieniä yksityiskohtia :)

  VastaaPoista
 3. Klassikko! ;) Näin jossain tuon tyylisen koristelun, mutta pipareista tehtynä ja pikeerillä maalattuna. Oli aika hauska. =)

  VastaaPoista
 4. Angry Birdsit ovat vaan ihan parhaita, ja Hello Kitty on kanssa tämän "aikuisen" mieleen!:P Upea kakku!:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Valitettavasti joudun väliaikaisesti laittamaan sanavahvistuksen päälle. Roskapostia tulee niin kovasti. =(