7.2.2013

Perheen pienimmäiset




Kävihän se kiusaus ylivoimaiseksi... viikko sitten tuli postissa tämä suloistakin suloisempi vauva-muotti. Piti heti testata, millaisia vauvoja muotilla tulee, meillä kun on tähän saakka käytetty sitä perinteisempää menetelmää...

 Kuvittelin, että tällä saan nopeasti pyöräyteltyä aidonnäköisiä pikkuisia. Itse vauvanteko sujuukin kyllä aika nopeaa, mutta vaatettaminen onkin sitten ihan erijuttu. Näitäkin pukiessa vierähti hetki ja toinenkin, vaikkei vaatteet tämän monimutkaisempia olleetkaan.



Pin It now!

22 kommenttia:

  1. Ihania pikkupötkylöitä! :)

    VastaaPoista
  2. Aivan ihania!

    VastaaPoista
  3. Vauvakuumehan tässä nousee, kun näitä katselee :) Aivan ihania kyllä!

    VastaaPoista
  4. SULOISIA! :) olen pohtinut tilaisinko muotin...taidan hankkia!!

    VastaaPoista
  5. Sää oot kyllä todella taitava! Nuo on niin sulosia!

    VastaaPoista
  6. Suloisia vauvoja! Itsekin pohdin miten saan tehtyä kastemekkoa tuollaiselle samanlaiselle. Loppujen lopuksi piti piirtää "kaavat" kastemekkoon että sain onnistumaan ;))

    VastaaPoista
  7. Kyllä on suloisia vauvoja. Ja nuo sinun kakut, niiin ihania!

    VastaaPoista
  8. Voi että miten suloiset! Mulla on ollut tuo sama muotti parisen vuotta,olin ihan unohtanut! Mutta en osaisi tehdä noin hienoja vaatteita...

    VastaaPoista
  9. Järettömän ihanaia!!! t.systerisi

    VastaaPoista
  10. Voi että miten helluisia vauvakoristeita olet tehnyt!

    VastaaPoista
  11. Ihania. Mistä tuollaisia muotteja saa?
    :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Näitä muotteja on myynnissä useimmissa leivonta-alan nettikaupoissa; leipurinputiikissa, ullanunelmassa, confetissa yms.

      Poista
  12. Suloisia!
    Itsekin olen huomannut saman vauvoja tehtaillessani, ettei se pukeminen olekaan niin helppoa kuin luulisi... Oikeiden vauveleiden vaatettaminen on paljon yksinkertaisempi juttu! ;)

    Mutta kyllä se väkertäminen on vaivan arvoista, niin lutuisia koristeita tulee! Itse koen, että ilman tuota muottia jäisi tältä leipurilta vauvakoristeet tekemättä! :)

    VastaaPoista
  13. Ihanat nuo suomivaatteet! Itsekin aloitin jälleen bloggailun ja keräsin samaan postaukseen kaikki vauvat vuosien varrelta :)

    VastaaPoista
  14. Niin söpöjä!

    VastaaPoista
  15. Hei, ihania koristeita! Onko vauva-muotti mistä tilattu? On ostoslistalla moinen ja tämä sinun on kaunis. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Kiitos. Muotin tilaamisesta on jo niin pitkä aika, etten valitettavasti yhtään muista mistä se on tilattu. Veikkaisin kuitenkin Leipurinputiikkia, mutta varmaa se ei ole.

      Poista

Kiitos kommentistasi! Valitettavasti joudun väliaikaisesti laittamaan sanavahvistuksen päälle. Roskapostia tulee niin kovasti. =(