13.4.2013

Odessan kakku




Tein kakkuilu-urani alkutaipaleella Luukakselle ristiäiskakun. Alkuvuodesta Luukas sai pikkusiskon ja nyt on aika Odessan juhlien.

Tein juhliin vadelmaisen valkosuklaakakun. Koristelu toiveiden mukaan. Sain kuvan juhliin tulevista serveteistä ja yritin saada pinkit osat värjättyä samaan sävyyn. Ihan mahdoton tehtävä... monen monta värjäyskokeilua ja lopulta oli pakko huolia lähimpänä oleva massa. Toivottavasti väri on luonnossa edes sinnepäin!


Reunalle haluttiin pyykkinaru. Tein vaatteista vaaleanpunaisten ja pinkkien lisäksi ruskeita. Jotenkin pelkkä pinkki ja vaaleanpunainen näytti niin äklöltä. 


Onnea koko perheelle!


Pin It now!

14 kommenttia:

  1. Ihana pyykkinarukakku! Värit kohdillaan!

    VastaaPoista
  2. Ylisöpö toi pyykkinaru! Muutenkin todella kaunis kakku! =)

    VastaaPoista
  3. Hih, onpa ihana idea tuo pyykkinaru-jutska!! Mää vasta tuskailin niitte mun orkideojen kansa, ostin kolomiaki eriä violettia massaa, violetteja värejä, värjäilin ja noituin, lopulta sannoin morsiammelle, että nyt mennee hermot ja jonsei nuo kelepaa, ni saatta vaihtaa leipuria :D :D Kyllä ne kuulemma sitte oli ookoo...

    VastaaPoista
  4. Voi kuinka kaunis!! Yksi kauneimmista taas, mitä on nähty. Ja niitähän on tässä vuosien varrella jokunen tullut nähtyä.. ;)
    Värit on tosi kauniit ja luonnolliset, ruskea oli täydellinen valinta.
    Upea!!!

    VastaaPoista
  5. Aivan ihana kakku! Ruskea ja vaaleanpunainen on ihana yhdistelmä.

    VastaaPoista
  6. Voi miten kaunis kakku taas. Pikkuruiset vaatteet pyykkinarulla ovat ihastuttavia!

    VastaaPoista
  7. Voi miten söpöt pikku kengät. Ja tuo pyykkinaruidea on aivan loistava.

    VastaaPoista
  8. Ihastuttava kakku, varsin tuo pyykkinaruidea kiva :)
    Osaatko sanoa, että kestääkö pakastusta tuollainen koristeltu kakku? Olen pakastanut vaahtismassakuorrutteisen kakun ja se kesti hyvin, mutta siinä ei ollut koristeita. Mitenkähän koristeiden käy?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! En ole itse koskaan kokeillut koristeiden pakastamista, pitääpä kokeilla. Omissa kokeiluissa kakun päälläkin massa helposti kostuu sulatessa. Miten kävi sinulla?

      Poista
  9. Suloistakin suloisempi kakku <3

    VastaaPoista
  10. Hieno kakku!!!! Mun koneella ruskea näkyi oliivin vihreänä. Taitaa olla jotain pielessä mun näytön asetusksissa.

    VastaaPoista
  11. Niin täydellistä sen pyykkinarun kanssa! =)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Valitettavasti joudun väliaikaisesti laittamaan sanavahvistuksen päälle. Roskapostia tulee niin kovasti. =(