2.1.2014

Joulun porokakku
Niinpä se joulu ja uusivuosikin mennä hurahti somasti sängyssä maatessa, hirvittävän flunssan kourissa. Jouluaattona ehdittiin kuitenkin juhlia perheenpään synttäripäivää ja vähän jouluakin ja ehtipä pukkikin vierailla.

Jouluaterialle tein jälkiruoaksi synttärikakun miehelleni. Sisältä kakku on Red Velvet-kakku, täytteenä ja pinnalla valkosuklainen kreemi.


Palleroiset on pikeerillä kuorrutettuja onttoja suklaapalloja. Valkoisen pyörittelin sokerissa hileisen pinnan saamiseksi. Siniset spreijasin helmiässuihkeella.

Tämä on ensimmäinen kerta, kun tein Red Velvet kakkua ja tarkoitus oli ottaa siitä vielä leikkauskuvia, jossa kakun kaunis punainen sisus näkyisi, mutta taudin kourissa maatessa, kunnollisten kuvien ottaminen jäi. Täytynee tehdä joskus uudelleen, jospa sitten ehtisin itsekin sitä kunnolla maistella. Nyt kakunloppu joutui lopulta roskakoriin, kun kenellekään tautiselle ei maistunut.

Tämän postauksen myötä haluan kiittää ihania asiakkaitani ja blogiystäviäni kuluneesta vuodesta sekä toivottaa kaikille blogini lukijoille Onnellisia päiviä alkaneelle vuodelle! 


Pin It now!

7 kommenttia:

 1. Tosi tyylikäs kakku! Itse alotin nyt leivontablogin, käyhän kurkkaamassa! www.murustellaan.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Kaunis kakku!:) Mukavaa alkanutta uutta vuotta!:)

  VastaaPoista
 3. Hieno kakku. Lämpimät myöhästyneet onnittelut miehellesi, anopilta.

  VastaaPoista
 4. Kaunis! Nuo pallerot on superupeita!

  VastaaPoista
 5. Kaunis, jouluinen ja talvinen - juuri hyvä tunnelman tuoja tähän loskaiseen jouluun.

  VastaaPoista
 6. Ihanan talvinen kakku =)

  -Virpi-

  VastaaPoista
 7. Hyvää alkanutta vuotta sinulle! Meilläkin oltiin joululoma flunssan kourissa, vähän vuoron perään kylläkin. Tyylikkään kakun olet kumminkin jaksanut tehdä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Valitettavasti joudun väliaikaisesti laittamaan sanavahvistuksen päälle. Roskapostia tulee niin kovasti. =(