29.5.2014

Peetun ristiäiskakku
Peetun ristiäisiin meni alkukuusta tällainen 20 hlön kakku. Jostain kumman syystä olen viimeaikoina onnistunut kuvaamaan aivan järkyttävän huonoja kuvia. En ymmärrä miten valovoimaisella objektiivilla voi tulla kirkkaassa keväässä tällaisia kuvia. =/ Kuvan käsittelyllä olen yrittänyt näitä hieman vaalentaa, kun alkuperäiset olivat todella tummia.


Kakkuun toivottiin tennareiden lisäksi jotain muuta kuin kukkia. Tällainen koristelu syntyi tälläerää. Ihastuin itse tuohon isoon kirjainpalikkaan. Kakussa peruskakkupohja ja täytteenä ne suosituimmat, vadelmat ja valkosuklaamousse.


Onnea Peetulle ja koko perheelle!


Pin It now!

2 kommenttia:

  1. Kaunis kakku! Nuo tennarit on niiiiin söpöt.

    VastaaPoista
  2. Kaunis kakkua :) Itse olen ihmetellyt välillä samaa valokuvausilmiötä itsellänikin. Jotenkin olen viime aikoina yhdistänyt sen siihen, että jos tausta on valkoinen ja kakun värit hempeät, toimii kameran automaattinen valoisuudenmittaus huonosti ja kuvista tulee hämäriä. Itse en ole saanut edes muokkaamalla raikkaita kuvia, vaan ne ovat blogissakin olleet jotekin hämyisiä. En tiedä onko syy tuossa, mutta esim. tummemmalla taustalla tällaista ongelmaa ei niin helposti esiinny, vaikka käytössä olisi sama objektiivi. Jänniä juttuja välillä nuo järkkärin aikaansaamat kuvat :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Valitettavasti joudun väliaikaisesti laittamaan sanavahvistuksen päälle. Roskapostia tulee niin kovasti. =(