Samoille synttäreille, kuin piparitkin.
Jälleen ihan perus sokerikakkupohja ja välissä mansikkaa ja suklaamoussea.
Kakku oli tarkoitus päällystää vaahtokarkkitaikinalla, mutta kun en valkoisia vaahtiksia onnistunut löytämään Oulun kaupoista, jouduin tyytymään kermavaahtoon. Marsipaanipäällys on meidän lasten kakuissa kiellettyjen listalla :)
Mustat "paikat" sain sulattamalla käck-karkkeja. Sekoitin karkkisulan joukkoon lorauksen kermaa ja levitin massan leivinpaperin päälle ohueksi levyksi. Levystä pystyi vaikka saksilla leikkaamaan halutun kokoisia paloja. Pin It now!
Sulatitko karkit kattilassa vai mikrossa?
VastaaPoistaHei! Kattilassa sulatin alhaisella lämmöllä. Kermaa kannattaa laittaa ihan vain pikkuriikkisen. Ilmankin voisi pärjätä...
VastaaPoistakuinka kovaa tuo käck on tossa kakun päällä? saako sitä leikattua?
VastaaPoistaSari; En enää muista miten leikkautui, mutta voisin olettaa että aika sitkeää on.
VastaaPoista