29.1.2009

Tsemppauskakkua pikkuneidille!Tänään on todella aihetta juhlaan. Pikkuneitimme oppi muutama viikko sitten monien vaiheiden jälkeen kuivaksi. Voi tätä elämän helppoutta ilman vaippoja!

Kuten varmasti moni ikätoverinsa, neiti on aikamoinen Hello Kitty- fani ja niinpä pääsin jälleen Hello Kitty aiheisen kakun tekoon. Aioin ensin tehdä kakkuun kuvan pytyllä istuvasta kisulista, mutta eihän se hienohelmalle kelvannut. :) Hyi olkoon, eihän sellaisista asioista voi ruokapöydässä puhua saatikka sitten katsella...

Juhlijan toiveesta perinteinen valkosuklaa-mansikkamoussella täytetty kakku.Kokeilin tähän kakkuun pursottamista kahdella värillä ja joissakin kohdin se näyttää mielestäni upealta. Pursotukset on muuten mitä sattuu, hetken mielijohteesta tehdyt. Mukava tehdä kakkua, jonka onnistumisesta ei ole suuremmin paineita. Tämä kun tuhotaan ihan omalla porukalla.


Kakun päällys marsipaania, kuten myös kissa ja kukkaset, jotka tyttösen kanssa yhteistyössä tehtiin.
Jotenkin minulta ei luonnistu hempeiden ja tyttömäisten kakkujen teko,vaikka kuinka yritin ottaa muiden upeista luomuksista mallia. Kai minä olen sen verran miehekäs ja suoraviivainen luonne!:) (Kai se ammatinvalintakin jotain kertoo...)

No, tämä sai kuitenkin hyväksynnän juhlien sankarilta ja sehän on tärkeintä. Maistamaan ei vielä olla päästy kun odottelemme vielä isä-pappaa töistä.


Pin It now!

13 kommenttia:

 1. oi täällä on kaikkea ihanaa! Sopiiko linkitys? :)

  VastaaPoista
 2. Tottakai sopii. Tulen käväseen vastavierailulla... :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan hempukkainen kakku =o) Pursotukset ja koristeet ovat kauniit!

  VastaaPoista
 4. Tulin heti vastavierailulle ja mahtavia juttuja sulla on täällä!!! Linkittelen sut heti kun saan sen vaan omassa blogissani toimimaan, hieman ollu teknisiä ongelmia....

  VastaaPoista
 5. Tulin vastavierailulle ja jäin ihastuksissani katselemaan kauniita kakkujasi! Pidän tosu paljon tyylistäsi, yksinkertaisia ja kauniita. Todella tarkan näköistä työtä. Lisäsin sinut listalleni ja tulen varmasti uudelleen :-)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Carita, Katri ja Mira! Lisäsin myös teidät linkkilistalleni.

  Mira: Mukava kuulla... :) Yksinkertaisia kakkuja yksinkertaiselta tekijältä.

  VastaaPoista
 7. Hienohan tuo on ja riittävän hempukkainen =)

  VastaaPoista
 8. Hei Pioni - jälleen kerran :-) Mulla on sulle haaste blogissani, käy kurkkaamassa. Jos olet jo tehnyt sen, niin katso "ohjeet" postauksen alalaidasta :-)))))

  VastaaPoista
 9. Onpa nättiä. Pitää itsekin kokeilla tuollaista kahden värin systeemiä, vaikka nätti harvemmin on minun tyylilaji. Enemmän on nuo noitakakut...

  VastaaPoista
 10. Ompa komea kakku!

  VastaaPoista
 11. Onpa kaunis=o))ja mahtavia töitä oot tehnyt muutenkin,ihania!!!=)

  VastaaPoista
 12. Onpas kaunis. Ihanan hempeä Hello Kitty kakku. Muitakin ihania töitä sinulla täällä! Saanko linkittää niin löydän tänne toistekkin.

  VastaaPoista
 13. Kiitos!
  Laura: Hoksasin kommenttisi vasta nyt, tottakai saat linkittää.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Valitettavasti joudun väliaikaisesti laittamaan sanavahvistuksen päälle. Roskapostia tulee niin kovasti. =(