9.2.2009

Kuva heppakakkuun!


Sain kunniatehtävän tehdä ensi viikonloppuna oleviin kummityttöni 10-vuotisjuhliin kakun. Toivomuksena oli heppakakku. Etsiskelin netistä sopivaa kuvaa, kun oma piirrustustaito ei tällaisiin yllä. 

Ihan kohtuullisesti kuva onnistui vaikka varjostukset ei nyt ihan nappiin menneetkään. Ensimmäistä kertaa annoin marsipaanialustan kuivua muutaman päivän ja olipa todellakin paljon helpompi maalata. Pikkuhiljaa näköjään oppii kaikenlaista...


Pin It now!

6 kommenttia:

 1. Todella kaunis ja tyylitelty hevosmaalaus!!! Täytyisköhän seuraavaks kun itse maalaa, antaa pohjan kuivua kans ensin....=)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Kuiva pohja on siinä parempi, kun ei jää niin helposti painaumia yms...

  VastaaPoista
 3. Mieletön maalaus! Painaumat voi estää myös maalaustuella, itse ostin sellaisen Lilliltä.

  VastaaPoista
 4. Höpö höpö. Tuollaisia piirrettyjä hahmoja on paljon helmpompi mallista maalata, kuin esittäviä oikeita ihmisiä/elämiä. Itse en saisi sellaista koskaan hyvännäköistä.

  Ääriviivät teen pensselillä, eikä ne läheltä katsottuna joka kohdasta saman paksuisia ole -Kaukaa ehkä vaan näyttää niin. Tuo aikaisemmin jo mainitsemani maalaustuki kyllä auttaa (tukee kättä ja vähentää tärinää, lisäksi pääsee paljon pienempiä yksityiskohtia tekemään). Sellainen olisi varmasti helppo tehdä itsekin.

  VastaaPoista
 5. Tää on mielettömän hieno. Meillä 9 täyttävä tyttö toivoo hevoskakkua. Uskaltaiskohan kokeilla maalaamista... tämä nimittäin näyttää niin hyvältä!

  VastaaPoista
 6. Tottakai uskallat Laura. Minäkin etsin riittävän simppelin mallin. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Valitettavasti joudun väliaikaisesti laittamaan sanavahvistuksen päälle. Roskapostia tulee niin kovasti. =(