Ilmoittauduin vapaaehtoiseksi kakuntekijäksi 40-vuotiaalle harrikkamiehelle. Ihastelin aikaisemmin Sweet caken Eijan tekemää HD- kakkua. Siitäpä sitten kopionkin idean tähän kakkuun.
Kakun päällystin Mansikkamäen Ebeltä saadun vinkin mukaisesti marsipaanin ja kick-karkkien sekoituksella. Panin karkkeja niin paljon että sain massasta mustaa ilman mustaa väriä. Massasta tuli helposti käsiteltävää ja kaupanpäälle hyvän makuista. :)
Tein liekit jo muutamaa päivää aikaisemmin, mutta unohdin kiireessä peittelemään ne. Niinpä, kun aloin kakkua kokoamaan hoksasin että ne ovat jo kovettuneet hieman. Harmittavasti sitten nämä kuivahtaneet liekit jäivät "pönöttämään". Onneksi pikkuhiljaa ne pehmenivät ja laskeutuivat kauniisti kakun pintaa vasten.. Toinen "liekkireunus" vielä katkesi kolmeen osaan, mutta se ei toivottavasti menoa hidasta...
Kakku on niinkuin aina peruskakkupohja, jossa täytteenä tällä kertaa vadelmahilloa ja kermavaahtoa.
Upea toteutus, mullakin on tollanen HD-kakku blogissani ja edessä olis tallin 20 vuotis kakut.:))
VastaaPoistaSopiiko linkittää?
Kiitos. Pitääpä kävästä kattomassa sun HD-kakkua. :)
VastaaPoistaTottakai linkitys sopii.
MIeletön toteutus tämäkin! Olet kyllä IHALITAVAN taitava.Ihania vinkkejä kasapäin korvan taakke saatu taas tästä vierailusta, kiitos siis =)
VastaaPoistaUpea!!! Tosi jees kantikkaana, tykkään tosi paljon !!! =)
VastaaPoistaKiitos ihanista ja kannustavista kommenteista!:)
VastaaPoistaPia: Kiva jos joskus näinkin päin.
Tosi upean näköinen kakku. Päällinen varmasti tosi hyvää kun on paljon kick-karkkeja.
VastaaPoistaAivan mahtavia kakkuja olet tehnyt! Olet kyllä todella taitava. Ja tuolle ystävänpäiväkakulle menetin sydämen kokonaan. Lisäksi se kuulostaa herkulliselta, kun siinä ei ole sokerimassaa vaan vaahtokarkkia :-)
VastaaPoistaOn hieno :)
VastaaPoistaJo tässä on Harrikka meinikiä! Minkävärinen marsipaani sinulla oli Kickien kaverina?
VastaaPoistaHei, tulin vastavierailulle :)
VastaaPoistaHienoja kakkuja olet tehnyt ja tämä Harrikka-kakku on erityisesti mieleen (Harrikkaväkeä kun ollaan) :D
Taas tuli uusi blogi seurattavaksi :) Leipomisen iloa!
Kiitos Tarja, Mira, Yonna, Tuittu ja Tiina!
VastaaPoistaKovasti kakku kuulosti olevan juhlijan mieleenkin. :)
Tuittu: Laitoin sinistä marsipaania.
Vau mikä kakku!!
VastaaPoistaHei, suosittelen sitä eBayta! hinnat ihan eritasoa kuin Suomessa!
Upea kakku, dramaattinen ja sähäkkä.
VastaaPoistaTodella upea kakku! Toi päällinen kuulostaa hyvältä, tarttee sitä kokeillakkin joskus! =)
VastaaPoistaLinkitän sinut, jos sopii?
Kiitos kaunis! :)
VastaaPoistaJustiina; Tottakai sopii, teen samoin sinun sivuillesi.
Jopas on räyhäkän ja persoonallisen näköinen täytekakku! Upea kokonaisuus :)
VastaaPoistaHeino kakku ja varmaan uppois meidän perheen jannuihinkin ;). Hyvä vinkki toi kick-patukat + marsipaani, tarvii enskerralla tehdä musta tuolla tavalla :D.
VastaaPoistaHieno tämä kakku!
VastaaPoistaVähän neuvoja sulta kyselisin kun viikonlopuksui pitäs musta marsipaanikakku väsätä :)
Nuista Kick-patukoista...siis vaivasitko ne marsipaanin joukkoon ihan sellaisenaan vai teitkö niille ensin jotain?
Ja onko tuollainen suorakaiteen muotonen tai neliö kakku hankala päällystää marsipaanilla? Hankalampi kuin pyöreä? Mietin, että uskallanko alkaa neliökakkua tekemään, jos siitä tuleekin ihan epäonnistunut.
Kiitti, jos kehtaat vastata kyselyihini :)
Kiitos kommenteista!
VastaaPoistaKaija: Taidetaan siis olla yhtä aikaa koneella! ;) Tein massan just noin että vaivasin vain karkit marsipaanin joukkoon. Karkkeja menee paljon jos aikoo saada mustaa ilman värejä. Ja marsipaani siis sitä kaupasta saatavaa sinistä.
Suorakaidekakku on minusta jopa helpompi päällystää kuin pyöreä, joten siitä vaan tekemään! =D