26.5.2009

Gluteeniton kakku kesäjuhliin



Tein tämän gluteenittoman kakun samaan tilaisuuteen kuin edelliset lammas-kakutkin.

Pohja tehty tavallisella sokerikakun ohjeella, johonka panin jauhoiksi osan perunajauhoja ja osan gluteenittomia jauhoja. Vuoan jauhotin kookoshiutaleilla.

Välissä kinuskikermaa ja mansikkahilloa. Päällä Flora Vispiä ja äitienpäiväkakusta jääneitä kukkasia. Tyyliltäänkin tästä tuli paljolti samanlainen, mutta eipä se haittaa kun ei sama porukka ollut syömässä. ;)





Pursotus on edelleen minun murheenkryynini. Voisko joku ystävällisesti pitää muutaman oppitunnin minulle??? =)


Pin It now!

7 kommenttia:

  1. Hieno ja tyylikäs kakku!! :)
    Ja juu, saa linkittää, tottakai :)

    VastaaPoista
  2. Mitäs noissa pursotuksissa muka vikana on? Niin nätit ja säännölliset! Sievä kesäkakku.

    VastaaPoista
  3. Kiitos tsemppauksesta!

    Sokruperhonen: Kiitos... En tiedä missä kiikastaa, mutta jotenkin pursotukset ei miellytä silmää. Pitänee hankkia se Wiltonin 1M ja kokeilla sillä... ;)

    VastaaPoista
  4. Pursotukset on aivan upeat!Kuuleppas nyt, mulla se on parannettavaa ja tuntui tänäänkin et huhheijaa en osaa mitään uutta ja kivaa.. :( Huomenna lisää kakkuja blogissani, hautajaispäivä ja rankkaa tulee olemaan.. ;(

    VastaaPoista
  5. Siis noi pursotuksethan on tosi hienot, tasaiset ja kauniit! Ja kakku on muutenkin kaunis :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Valitettavasti joudun väliaikaisesti laittamaan sanavahvistuksen päälle. Roskapostia tulee niin kovasti. =(