23.7.2009

Koriste hääkakkuunJontikka-mies Timo sai Miansa kuluvan kuun 11.päivä. Morsiamen äiti halusi yllättää hääparin hääkakun koristeella, jossa komeilisi pariskunnan lisäksi sulhasen traktori.

Lupauduin tekemään koristeen. Ainahan sitä intoa löytyy, mutta taidon kanssa on vähän niin ja näin...

Monen monta hikistä tuntia ahersin ja taisipa muutama traktorin-raato lentää roskakoriinkin. Mutta tässä on lopputulos. Tilaaja oli siihen tyytyväinen, niin pakkohan se on olla itsekin... ;D

Koristeen alla oleva laatta taisi olla noin 14 cm halkaisijaltaan ja pariskunnan korkeus n 5 cm. Meinasi sorminäppäryys loppua noihin yksityiskohtiin, vaikken lähtenyt yrittämäänkään Fantasiinan upeaakin upeampien koristeiden tasoa. Päätin jo aloittessa tyytyä pelkistetympään ja minun taidoilleni paremmin sopivampaa tyyliin.Muihin kakkuihin tein pyynnöstä myös pienet koristeet.


Lämpöiset onnittelut Mia ja Timo sekä paljon yhteisiä kilometrejä Jontikalla!


Pin It now!

33 kommenttia:

 1. Todella upea koriste! kannattaa olla tyytyväinen itseesi!
  Mulla on tähänmennessä aina kuvat menneet ihan oikeinpäin, jännä juttu että sulla kääntyilee.

  VastaaPoista
 2. Ihanan hieno koriste;=)! Kyllä oot taitava;)!

  VastaaPoista
 3. Mahtava koriste, sinä se kyllä osaat :)

  VastaaPoista
 4. Aivan Ihana koriste! Voin vain kuvitella kauanko tuon tekemisessä tärvääntyi :) Mulla ei ole blokkeri vielä kääntänyt kuvia, mutta ans kattoo nyt. Kaikkea hyvää!

  VastaaPoista
 5. Ihan mahtava! Taisi olla melkoinen homma tuon hytin värkkäämisessä :)

  VastaaPoista
 6. Siis VAU!!! Aivan mielettömän upea koriste!! Miten ihmeessä tuollaisia osaa tehdä... kerta kaikkiaan UPEA!!!

  VastaaPoista
 7. Tosi hieno!!
  Mulla olis yksi hääkoristeen teko myös edessä ja luulen että tuskailen sen kanssa...

  Mulla kääntää kuvia joskus ja olen ratkaissut sen niin että painan hiiren oikeanpuoleista,valitsen kierrä myötäpäivään ja kun se on kääntänyt,valitsen kierrä vastapäivään.Sillain oon saanu ne kääntyyn oikein.Syytä en tiedä,enkä sitä mistä sen ihan itte keksin,mutta toimii.

  VastaaPoista
 8. Kaunis koriste ja onhan tuossa yksityiskohtia vaikka milä mitalla...voi vaan kuvitella millaista noiden kaikkien näprääminen on ollut. Lopputulos on hyvä, joten sietää kyllä olla tyytyväinen.

  VastaaPoista
 9. Hienosti onnistunut koriste :)

  VastaaPoista
 10. Hieno kun mikä!!!!!! Oikeesti tosi onnistunut!

  VastaaPoista
 11. Mahtavan koristeen olet tehnyt! Mua hirvittää aina kun joku uskaltautuu pyytämään jotain kulkuneuvoa, kuten moottoripyörää tai autoa. Jotenkin tuntuu että niitä on niin hankala tehdä. Mutta tämä sinun traktorisi on todella hieno, eikä mielestäni yhtään liian pelkistetty!Olet kyllä taitava!

  VastaaPoista
 12. Ekaa kertaa blogissasi ja ei voi kuin ihastella näitä sinun kakkujasi! Sinulla on kakunkoristelijan ja kondiittorin taito hyppysissäsi! Upeita kakkuja kertakaikkiaan!!!

  VastaaPoista
 13. Kiitos ystäväiseni mieltä lämmittävistä kommenteista! <3

  VastaaPoista
 14. Kuten muutkin tosi hieno koriste ja ihanaa kun juhlakakkujen koristeena on jotakin juhlittavasta !!!
  piipa

  VastaaPoista
 15. Ja kuka kommentoi allekirjoittaneelle ettei koristeet taivu sun sormissas!!! Täähän on UPEE! Kyllä mun "koriste" oli todella nolo tähän verrattuna =)

  VastaaPoista
 16. Aivan upea koriste! Hieno toteutus hienosta ideasta :)

  VastaaPoista
 17. Kylläpä on tullut palautetta sinulle koristeesta. Eikä ihme. Kuten sanoin lopputulos oli HUIPPU! Jokaisen häävieraan kameralla on taatusti kuvia kakunkoristeesta ja parasta, oli hääparin ilme, kun näkivät kakun!! Kiitos sinulle vielä kerran ja mukavia kesäpäiviä!

  Mian äiti, Timon anoppi

  VastaaPoista
 18. WAU!!!Aivan upeat koristeet!Tuo traksakoriste on kyllä huippu upee!!!:)
  Sä taidat kyllä nuo koristeet tosi upeasti.Täytys tulla sun oppiin.. ;)
  Mukavaa sunnuntaita.
  ps.kuvista, mä saan ainakin ne käännettyä kun painan hiirellä oikeaa puolta ja valitsen sen käännön kellonsuunnan mukaan..

  VastaaPoista
 19. Siis voi ei, miten on HIENO!! =) LOISTAVAA PIONI!!! <3

  VastaaPoista
 20. Kiitos kommenteista! Erityiskiitokset koristeen tilaajalle, mukava kun pistäydyit sivuillani! Mukavaa kesää koko poppoolle!

  VastaaPoista
 21. Upea koriste. Sinulla on taito hyppysissä.

  VastaaPoista
 22. Vau! Todella suloinen ja taitavasti tehty koriste!! Kyll sie ossaat!

  VastaaPoista
 23. Tässähän ihan pullistelee itsekin, kun lukee siskon saamia ylistyksiä.. vaikkei itsellä ole osaa, eikä arpaa. ;-)
  Upea ja hauska koriste. Turhaan pähkäilit mittasuhteita, nuo ovat tosi onnistuneet. Sorminäppäryys sinulla on ihan ainutlaatuista.

  VastaaPoista
 24. Ihana koriste!! Oot kyllä taitava.

  Nuo kaikki vauvantossut saa kyllä herkistymään <3

  VastaaPoista
 25. Kiitos kommentista Pioni! Onnea tiaran kanssa! Mäkin olen muutaman tiaran rikkonut, ja nyt en vähään aikaan edes yritä. Toivotaan että seuraava onnistuu täydellisesti!

  VastaaPoista
 26. Aivan uskomattoman hieno!! Itse kieltäydyin tuttujen pyynnöstä saada moinen koriste -en ainakaan hetimmiten uskaltanut edes yrittää.. ;-) Olet todella taitava.

  VastaaPoista
 27. Oi, ihana koriste! Tähän on kyllä mennyt hurjasti aikaa ja vaivaa :-O Hieno!

  Noista kuvien kääntyilystä, jos ne on otettu kameralla ns. vinokuviksi, kun ne lataa kamerasta tietokoneeseen, kone yleensä kääntää ne "oikeinpäin" mutta kun lataa nettiin koneelta, ne kääntyvät alkuperäiseen asentoon. Eli "vinokuvat" pitäisi tallentaa koneella kerran suoriksi niin että ovat oikeinpäin ja sitten vasta ladata bloggeriin.
  Toivottavasti selitin ymmärrettävästi...

  VastaaPoista
 28. Kiitos ystäväiset!

  Tanja; Kiitos vinkistä, minäpä kokeilen auttaako tuo asiaa! ;)

  VastaaPoista
 29. Ihana koriste! miten muuten kiinnität osat toisiinsa? ihan vaan liimaamalla vai onko jotain "tukia" jossain? Vauvaa tekemässä ja mietin et pysyykö pää liimamalla vai lähteekö pyörimään kesken kaiken pois :D

  VastaaPoista
 30. Kiitos Petra!
  En enää muista miten tämän koristeen tein, mutta aika monesti olen laittanut cocktail-tikulla pään kiinni vartaloon. En ole vielä saanut hankittua liimaa, vaan olen käyttänyt tähän saakka valmista sokerikuorrutetta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Valitettavasti joudun väliaikaisesti laittamaan sanavahvistuksen päälle. Roskapostia tulee niin kovasti. =(