28.7.2009

Pikeeritiara

Meillä on perjantaina 4-vuotis synttärit. Valmistelut on kovassa käynnissä. Eilen kokeilin pikeertiaran tekoa. Huh huh, mitä hommaa!

Ensimmäisen kerran tiaraa tehdessä, noin puoli vuotta sitten sain ensimmäisen jo onnistumaan. Olikohan nyt liian suuret paineet onnistumiselle, kun kaksi ensimmäistä onnistuin särkemään. Ja kolmannenkin sain vasta pienen paikkailun jälkeen irroiteltua ehjänä.

Kunpa tämä säilyisi ehjänä perjantaihin saakka!


Pin It now!

11 kommenttia:

 1. hieno :) miten tuo siis käytännössä tehdään?

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis tiara! Pikeeritiaran teko on kyllä oma taiteenlajinsa ja vaatii pitkää pinnaa. Itsekin muutamat koristeet rikkoneen tiedän. ;)

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos :) Huoh, tää siun blogis on kyllä aivan ihana, oot niiiin taitava! Mä oon aina ihaillu näitä tiaroita, mutten oo koskaan uskaltautunut itse tekemään :D Ehkäpä pitäisi rohkaistua joku kerta, on meinaan tosi nätti koriste!

  VastaaPoista
 4. Siis aivan upan ihanan söötti tiara;=)! Pikku rinsessa varmasti mielissään;=)! Ite en oo uskaltanu tehdä (=lue; en osaa), mutta ihaillu näitä jo pitkään. Pikeerin teko tuntuu niin haasteelliselta...

  VastaaPoista
 5. Suloinen, hauraan kaunis tiara! Toivottavasti saat sen ehjänä kakun päälle. Jään odottamaan kuvia valmiista taideteoksesta :)

  VastaaPoista
 6. Vautsi miten hieno! Kiva kuulla myös kertomus sen tekemisestä; mulla on sama homma edessä tässä jossain vaiheessa...

  VastaaPoista
 7. Kiitos! <3

  Laitan kuvia tekovaiheista kunhan ehdin, vaikkei minulla tähän mitään poppaskonsteja olekaan.

  VastaaPoista
 8. Upea. Itse vuosi sitten yritin tiaraa tehdä, mutta ei onnistunut. Pitäisi taas joskus yrittää uudestaan.

  VastaaPoista
 9. Ihana!! Tuota pitäis iteki joskus kokeilla :)

  VastaaPoista
 10. Voih! Älyttömän kauniita =o)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Valitettavasti joudun väliaikaisesti laittamaan sanavahvistuksen päälle. Roskapostia tulee niin kovasti. =(