8.7.2009

Raksa- kakkuEnnen reissuun lähtöä tein pakkaamisen välissä "raksa"-kakun, josta laitoinkin jo yhden kuvan aiemmin. Kakku meni oman kodin rakentamista juhlistamaan.

Kakkuun sain vapaat kädet ja tällainen siitä sitten syntyi. Ideana oli että päällinen olisi kuin pohjapiirros rennosti päälle nakattuna ja sen päällä vähän työkaluja. Sekä yksi kukkanen hieman asetelmaa juhlistamassa... =)

Kakku oli yhden munan peruskakku. Välissä mansikkaa ja valkosuklaakermaa.


Toivottavasti kakku oli mieleinen ja maistui rakentajille!
Pin It now!

8 kommenttia:

 1. Pohjapiirustus kakun päällä on tosi kiva idea :)

  VastaaPoista
 2. Onpas hauska kakku... hienosti ideoitu!!

  VastaaPoista
 3. Mukavan rento fiilis tässä kakussa:)

  VastaaPoista
 4. Loistava, aivan loistava =) Hyvä Pioni!!!

  Yritän laittaa Sinulle vielä tänään s.postia, riippuen siitä kuinka kotiudun kesäteatterista =) Menen katsomaan Salkkari-Ullaa ja Kotikadun Teemua =D Hih...

  VastaaPoista
 5. Sun kakut ovat niin hienoja! Onko tämäkin vaahtismassasta? Miten saat värjättyä mustan noin mustaksi ja punaisen noin punaiseksi? Mun pitäisi yrittää väsätä viikonlopuksi se pienen remonttimiehen kakku, mutta en ymmärrä miten saan vasarastakin tuon värisen? Ehkä ostan niihin marsipaania?

  VastaaPoista
 6. Kiitos Eija ja Misty!

  Päällinen on vaahtismassaa, mutta nuo työkalut taitaa olla marsipaania. Mustaahan saa kätevästi kick-karkeista. Ne käy suoraakin muotoilumassaksi, mutta sekaan voi laittaa vaikka sinistä marsipaania. Punanen on värjätty kaupan nestevärillä. Nykyisin sitä tummaa punasta ei taida kaupan valikoimista löytyä, mutta eikö punaista marsipaania ole valmiina? On ainakin ollut.

  VastaaPoista
 7. Hieno kakku! Saatan lainata ideaasi miehen synttärikakkuun. Tuo kick-karkkimassa-ideakin vaikuttaa hyvältä, sitä pitää heti kokeilla!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Valitettavasti joudun väliaikaisesti laittamaan sanavahvistuksen päälle. Roskapostia tulee niin kovasti. =(