Eilen illalla tein myyjäisiin porkkanapiirakoita. Kovin kauniita yksilöitä näistä ei tullut. ;( Missä lie vika, kun tuorejuustopäällinen imeytyi osittain piirakkaan. Tein samalla ohjeella kuin viimeksikin. Ja täytyy todeta että tällä ohjeella tulee mielettömän hyvää.
Koristelin piirakat yksinkertaisesti appelsiinin makuisilla strösseleillä ja marsipaaniporkkanoilla.
Meilläpäin porkkanat nostetaan tähän tyyliin... Pikkasen alkaa olla hommassa haastetta, kun lunta on jo useampi sentti ja maakin alkaa olla jo jäässä. ;D
Voi, lunta!! :)
VastaaPoistaPorkkanapiirakka on hyvää, mullakin tuolla ajastuksessa yks tulossa ens vkolla, ja yllättäen; marsipaaniporkkanoilla:))
Teilläpä on jo paljon lunta :) Itse en ole koskaan tehnyt porkkanapiirakkaa/-kakkua, voisikin joskus kokeilla. Tosi aidonnäköiset nuo marsipaaniporkkanat :)
VastaaPoistaTaidan varastaa idean seuraaviin myyjäisiin :)
VastaaPoistaVoi hiisi!!! Teillähän on jo oikea talvi :)
VastaaPoistaHyvän näköiset porkkanapiirakat.
Oikein mukavaa lauantai-iltaa :)
Herkullisen näköiset piirakat! Porkkanannosto sen sijaan vaikuttaa melkoiselta projektilta... :-) Meillä tuli viime vuonna valtavia 20cm jötkäleitä porkkanoista, mutta tänä vuonna vain pieniä tynkiä. Mieheni totesi, että oliko noi jotain babyporkkanoita... En tiedä, laitoin ehkä siemenet liian myöhään maahan? No, pitänee tehdä porkkanat marsipaanista, onnistuu varmemmin :-)
VastaaPoistaPorkkanakakku on herkkua! Onpa teillä paljon lunta, ihanaa...
VastaaPoistaLisäsin blogisi linkkilistalleni, toivottavasti se on ok? :)
Vitsit mikä lumikasa. Upea koristelu porkkanakakussa.
VastaaPoistaIhanan paljon lunta ja ihanaa porkkanapiirakkaa! Alkoi taas vaihteeksi tekemään mieli jotain makeaa... ;)
VastaaPoistaHerkullisen näköisiä ja mageet porkkanat :)
VastaaPoistaKiitos!! Täällä pohjoisessa on tosiaan jo talvi. Ihanaa, kun on lunta ja siten paljon valoisampaa.
VastaaPoistaHannele; Marsipaaniporkkanoilla saa kyllä helposti ihan kivan koristelun piirakkaan.
Marsa; Meidän porkkanant jäivät kans ihan kitukasvuiseksi huonon hoidon vuoksi, joten jäivät nostamatta... ;D Ensi kesänä sitten uudella innolla, nyt nautitaan siitä ettei tartte mitään kuopsuttaa ja harata pitkän aikaan.
Hih... teillä on jatkojalostettu porkkanan kasvatusta... porkkanat pakkaseen asti =)
VastaaPoistaPorkkanapiirakka on niiiiiiin hyvää!!
Oi että, näyttävät valtavan ihanilta!
VastaaPoistaEi ole helppoa olla porkkanan viljelijä täällä pohjolassa:o).
VastaaPoistaHerkullisen näköisiä piiraita, nam!Oliko piirakkaporkkanat lapioitu omasta maasta?
Miten lie tähän blogiin eksyin, mutta kauniita tuotoksia ja hyviä vinkkejä täältä löysin.
VastaaPoistaporkkanapiirakkaa ja kakkua tulee itsekin tehtyä,kun on meidän perheen suosikkeja. Päällisen olen aina tehnyt olympia sulatejuustosta, tomusokerista ja margariinista..en ole koskaan hoksannut tuota tuorejuustoa käyttää, pitääpä seuraavan kerran kokeilla =)
Nami!!! Ja teillähän on siellä jo ihan talvi!! :))
VastaaPoistaKiitokset suuret! ;D
VastaaPoistaMeillä tämä viljely alkaa joka kevät yhtä innokaana, mutta kesän mittaan into laantuu, kunnes viljelykset unohtuvat kokonaan...
Tuulis; Valitettavasti ei ollut. Kyllä porkkanat tänä vuonna jäi tuonne lumen alle myyrien ruuaksi.
Anonyymi; Kiva kun kävit, tervetuloa uudelleen. Tuorejuustoa kannattaa kokeilla, hyvää tulee.
Voi miten ihania kakkuja, ja niin suloiset nuo koriste porkkanat!!! Huh, on siellä talvi, brrr... nimim.vilukissa
VastaaPoistaIhanat Piirakat! Että voi olla kauniit.
VastaaPoistaMeilläkin on vielä porkkanat penkissä :) Lunta tosin ei kyllä ole tiedossa lähiaikoina, joten "kasvakoon" rauhassa vaan!
Kauniit piirakat! Hieno kuva tuo "Porkkanoiden nostoa pohjolassa", kelpaisi Kalevan lukijakuviin :)
VastaaPoista