21.11.2009

Heppakakku kummitytölle!

Meidän kummityttö täyttää jo "huimat" 13-vuotta. Lupasin tehdä synttärisankarin toiveiden mukaisen kakun. Toiveena oli valkoinen mmf:llä päällystetty suklaakakku, jossa olisi musta hevosen silhuetti sekä valkoisia kukkia ja jotain vihreää...

Meillä sairastetaan jo kolmatta viikkoa, joten väsyneen tautisen aivot ei oikein pelannut eikä ollenkaan sytyttänyt millainen kakku näistä toiveista syntyisi. Joten ei auttanut kuin tehdä valkoisia kukkia ja vihreitä lehtiä ja koota niistä sitten sellainen kakku kuin sattuisi tulemaan. Miten kakun suunnittelu voikaan joskus olla näin vaikeaa? Yleensä kun on ideoita vähän liiaksikin.



Kakussa siis suklaapohja ja täytteenä suklaamoussea ja ohuen ohut kerros vadelmahilloa. Mmf:n alla ohut kerros valkosuklaakermaa. Kukkaset ja lehdet marsipaania ja nuo"roskat" tuossa pinnalla on vihreäksi värjättyä sokeria.





Sydänlämpöiset onnittelut Anniinalle ja mukavia synttärijuhlia. Juhlitaan sitten uudelleen kun me tautiset ollaan taas juhlakunnossa! <3


Pin It now!

27 kommenttia:

  1. Todella kaunis. Kukat ovat superihanat.

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana kakku, kukat varsinkin aivan mahtavat!!!

    VastaaPoista
  3. Todella kaunis, tyylikäs kakku. Super ihanat kukat!

    VastaaPoista
  4. Kaunishan tämä on kuin mikä!=)
    Meillä myös sairastetaan aina vain, taitaa olla kolmas viikko jo meilläki menossa.. tylsää vaikka ei onneksi possunuhaa olekkaan.

    VastaaPoista
  5. Todella kaunis ja aivan upea tyylikäs väritys.

    VastaaPoista
  6. Tyylikäs kokonaisuus!! Kiitävä hevonen kauniilla kukkareunuksella!
    Kitty on ihan hurmaava :)
    Meillä on nyt kaikki lapset rokotettu, näyttäisi, että olemme onnistuneet välttämään taudin.

    VastaaPoista
  7. Voi, tämä on todella kaunis kakku!!! Upeat kukat <3

    VastaaPoista
  8. Todella tyylikäs kakku!! Ihanat kukat!!

    VastaaPoista
  9. Kaunis, tyylikäs ja upea, taidonnäyte <3

    VastaaPoista
  10. Kävin tätä jo eilen pikaisesti ihastelemassa...upea kakku. Niin kaunis ja tyylikäs ja kevyen oloinen. Huomenna aion törhistäytyä töihin, saa nähä kuinka käy...lähinnä kuinka ääni kestää. Onneksi ei ole enää kuumetta ollut muutamiin päiviin.

    VastaaPoista
  11. Äärettömän kaunis kakku liljoineen ja heppoineen =)))
    Ihan aina ei vaan synny mitään "normaalista" pikkeavaa, sellasta järisyttävää yksilöä... mut silti kaunis kakku on vaan niin kaunista katteltavaa... ja tää kuuluu just sihen kategoriaan :)
    Siks toiseks toi heppa kakun päällä on aika piste tuon neliökakun päällä ;)
    Koittakaahan parantua... tätä mäki toivon meijän joukkueelta huomisen suhteen !!! Joskin oltiin tänään puuhommissa, eli pari kortisonipiikkiä pitänee käyä noutamassa lisää käteen :(

    VastaaPoista
  12. Todella upea! Ihan hipoo täydellisyyttä ihaninen koristeineen ja sommitteluineen! Ihanat värit! Vau!

    VastaaPoista
  13. Tää on todella kaunis kakku !

    VastaaPoista
  14. Kaunis kun mikä! Ja juuri sopivasti on koristeita. Tuo simppeli heppa -silhuetti ja tyylikkäät kukat ovat yhdessä täyskymppi! Paranemisia! Samaa kierrettä taitaa monen perheessä tällä hetkellä olla...

    VastaaPoista
  15. Ei tästä nää ettei ole ideaa ollut. Aivan täydellisen ihana, rauhallisen ja tyylikkään näköinen kokonaisuus!!!! Hyvä sommitelma ja tuo heppa on just hyvä tolleen silhuettina.

    VastaaPoista
  16. Kiitokset kommenteista!

    Kaippa se sitten niin on, että mitä vähemmän minä suunnittelen sen parempi lopputulos ;D

    VastaaPoista
  17. Kiitos ihanasta kakusta, omasta ja kummitytön puolesta! Se oli todella upea. Niin yksinkertaisen tyylikäs! Ja mikä parasta todella herkullinen! Harmittaa vain, ettette päässeet mukaan juhlimaan.. Jatketaan juhlia, kunhan olette parantuneet. (Ps. tuotko sä sitten uuden kakun, vai miten se meni? ; )

    VastaaPoista
  18. ihana kakku yksinkertaisen tyylikäs joka lailla ja niin upeat liljat!

    VastaaPoista
  19. Onpa kaunis ja harmoninen! Värimaailma on jälleen niin ihana <3

    VastaaPoista
  20. Voi apua, aivan ihana kakku!!! Mielettömän tyylikäs!!

    VastaaPoista
  21. mistälöytää kakkun päälisiä

    VastaaPoista
  22. Hei Anonyymi! Millaisia kakunpäällisiä etsit? Normi ruokakaupoista löytyy jotain, ruusuja yms. Enemmän valikoimaa on leivontatarvikkeiden nettikaupoissa esim. Ullan Unelma, Confetti, KakkuSankarit.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Valitettavasti joudun väliaikaisesti laittamaan sanavahvistuksen päälle. Roskapostia tulee niin kovasti. =(