26.11.2009

Pipari Massikka


Rouva V on oikea piparitraktori-mestari. Hänen blogistaan löytyy myös kaavat tällaisen menopelin tekoon. Jo viime vuonna ihastelin hänen traktoreitaan ja nyt päätin minäkin kokeilla.

Koska pikeerillä koristeleminen on minulle tosi vaikeaa, päätin harjoitella traktorin kylkiin. Ja ihan mettään meni. Niin kuhmuinen pinta tuli, että ihan hävettää... Piti pitkään valkata valokuvistakin sellaisia joita kehtaa julkaista =D Ja nyt te piparitaiturit siellä ihmettelette, että miten pikeeristä voikaan saada noin töhryistä pintaa aikaiseksi, mutta voi vakuuttaa ettei se ollut ollenkaan vaikeaa.

Saapa nähdä innostunko ollenkaan piparkakkutaloa tekemään kun jälki on tämän näköistä. Iskeeköhän minuun joulumasennus...
Täytynee jatkaa jouluvalmisteluja siivouksella, sitä ainakin osaan ja jälkikin on aivan eriluokkaa!


Pin It now!

25 kommenttia:

 1. Tämähän on hieno!!! Oikein hyvin onnistunut <3

  VastaaPoista
 2. Älähän nyt kuule ole liian kriittinen!! Kivasti oot tehnyt värikkään ja iloisen traktorin, minusta tämä on Tosi Kiva!!!
  Mä en viitsi edes yrittää, jotankin nämä piparihommelit ei ole ollenkaan mun juttuni, saatan saada aikaiseksi normipipareita, jos niitäkään:)

  VastaaPoista
 3. Hienohan tämä on, älä ollenkaan vähättele! Ihanan värikäs.

  VastaaPoista
 4. Vautsi, tosi magee! Taitaa olla kuhmut vain tekijän silmissä :-)

  VastaaPoista
 5. Täähän on hieno... kunnon traktorissa kuuluukin olla vähän kuhmua siellä ja naarmua täällä... näkee että on oikea työkone :)

  VastaaPoista
 6. Nonni... eka mun silmiin osunu raksa... eikä ollenkaan hassumman näkönen !!!

  Mä jätin suosiolla koristelut kokonaan pois, kos jotenki oli sellanen kutku ettei siitä ainakaan täydellistä tuu... ja sitte mulla meneeki jo hermo =/

  Mul on ny muutamakymmen raksaa valmiina ja huomenna jatkuu riehunta... ny mä meen osallistumaan arvontaan, ellen jo ol osallistunu ;)

  VastaaPoista
 7. Ihan mahtavan näköinen ajopeli. Nyt pois höpötykset kuhmuista sun muista :). Tämä on todella hyvä. Minä itse henk.koht. en taida piparitaloa edes tehdä.. joka vuosi oon yrittänyt mutta ihan karmea siittä tulee :D , siis ja minun kohdallani nyt puhutaan piparitalosta, ja sie sentäs teit traktorin!!!. Meillä on muuten kaksi traktoria pihalla ja joka päivä käytössä, ja ovat muhkusia ja lehmän siinä ittessänsä :)), joten saa piparitraktorissakin olla muhkuja, muutenhan se ois ku kaupasta ostettu :) eikä meillä ainakaan oo varaa ostaa varmaan koskaan ihan kaupasta uutta rattoria, joten tämä malli sopis meille paremmin kuin hyvin ;)

  VastaaPoista
 8. tää on tosi söde, aivan ihana :)

  VastaaPoista
 9. Siis vau, kunhan meidän esikoinen näkee tämän, niin taitaa muumipiparkakkutalo jäädä kakkoseksi =)

  VastaaPoista
 10. Onpas komia traktori! Onhan tässä ollut värkkäämistä! Minä en ole eläissäni tehnyt kuin yhden piparkakkutalon ja kovasti tekisi mieli ryhtyä tekemään jotain piparkakkujuttuja, mutta hiukan epäilyttää tuleeko siitä yhtään mitään...
  Millä olet liittänyt nuo osat yhteen?

  VastaaPoista
 11. Kiitos vinkistä ja kaavalinkistä... :)
  Meidän pojat ihastuneena kuolaavat ruutua, kun näkivät tuon sun traktorin!!!

  VastaaPoista
 12. Eläpä yhtään vähättele. Hieno ku mikä!

  Ei pikeerikoristelu tuollaiseen kolmiulotteiseen ole niin helppoa mitä moni luulisi.. Itse en saisi aikaiseksi varmastikaan edes pelkkää raktoria saatika sitten vielä pikeerillä koristellun.

  RouvaV:n kommentti kertoo minusta kaiken, eli kukaan ei ole edes aikaisemmin saanut minkäänlaista aikaiseksi kun ei ole aikaisemmin raktoreita näkyny.

  :) :)

  VastaaPoista
 13. Vautsi ku hieno rattori! En minäkään kyllä mitään kuhmuja näe!
  Mää tein viime viikolla piparitalojen kaavoja ja kiertelin kaikkia eri blogeja ihastelemassa hienoja piparitöitä..mieheni sattui huomaamaan Rouva V:n rattorin kaavoineen ja rupesi oitis kaavoja piirtelemään..ja kun minä paistoin piparitalon osia, mies paistoi rattorinsa osat..;) Vielä on vähän kesken..saa nähdä, mikä on lopputulos!;D

  VastaaPoista
 14. Tosi upea! Ja mitä ihmeen kuhmuja sä tässä näet? Mä en edes onnistunu saaman pikeeriä vielä aikaseks, joten sä oot jo pitkällä ;) Tää on hiano, piste!

  VastaaPoista
 15. Melkosen komia traktori! Huomenna laitan kakun päälle toisen mokoman - tosin marsipaanista tehdyn :)

  VastaaPoista
 16. Tämähän on aivan mahtava! Kaupunkilaistytölle menee ihan läpi. :-)

  VastaaPoista
 17. Hieno kun mikä!!! Ei todellakaan pienet röpöt haittaa!

  VastaaPoista
 18. Kiitos näistä "lohduttavista" kommenteista, tiedä vaikka tässä vielä sisuunnun ja teenkin sen talon... ;D Mies ja muksut ainakin kannustaa kovasti yrittämään.

  Mukavaa viikonloppua kaikille lukijoille! <3

  VastaaPoista
 19. tää on kyl upea! täytyy kokeilla ;)

  VastaaPoista
 20. Väga hästi tehtud.Ilusat jõuluaega.

  VastaaPoista
 21. Upea traktori! Mie taidan pitäytyä siinä perustalossa... Tuossa traktorissa oli niin monta osaakin, että ei voi onnistua ilman armotonta ressikerrointa ;)

  VastaaPoista
 22. Siis I-H-A-N-A! <3 Oikeesti! Ja itse huomaa omista tekeleistään ne moat, ei niinkään muut! Sitä paitsi nyt olet yhtä kokemusta rikkaampi, joten kyllä se piparkakkutalon tekokin onnistuu aivan varmasti!! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Valitettavasti joudun väliaikaisesti laittamaan sanavahvistuksen päälle. Roskapostia tulee niin kovasti. =(