13.12.2009

Millan heppakakkuEila-mummo halusi heppahöperö-Millalle samanlaisen heppakakun, kuin tein liki vuosi sitten kummitytölleni. Tämä taitaakin olla sitten jo 4. tai 5. samalla "kaavalla" tehty heppakakku.

Tälläkertaa kakkuun haluttiin täytteeksi vadelmahilloa ja valkosuklaakermaa ja päälle vaaleanpunaisia ruusuja. Pikkasen oman käden oikeutta käytin ja lisäsin marsipaanista tehtyjä jääkiteitä/lumihiutaleita tuomaan talvista tunnelmaa. Näistä huonoista kuivista niitä tosin tuskin huomaa. On niin käsittämättömän pimeää ettei valotusta säätämälläkään tahdo saada kunnon kuvia.

Tämän kakun myötä sainkin tyhjennettyä kukkavarastoani, kun siellä sattumalta löytyi juuri sopivan värisiä ruusuja ja pikkukukkia.

Onnea Millalle 7-vuotispäivän johdosta ihan koko meidän poppoolta!

Ps. Suoritin tänään arvonnan uudelleen ja tällä kertaa onni suosi Kotihippiä ja Leipuria! Lämpimät onnittelut voittajajille!


Pin It now!

10 kommenttia:

 1. todella kaunis kakku :) Sinä se osaat nämä heppakakut!

  VastaaPoista
 2. Kaunis kakku ja hieno väritys !

  VastaaPoista
 3. KAunis!!! <3<3<3 Niin kuin aina! Olet oikea heppamaestro! Ihanan huurteisia ja talvisia nuo kardemummakakut, ja varmaan todella hyviä!

  VastaaPoista
 4. Ihanasti nuo lumihiutaleet pilkistelevät ruusujen alta!!
  Kurkkaa blogiini :)

  VastaaPoista
 5. Ihan kadehdittavan taidokas tuo maalaus! Niin kaunis kakku!
  Ihanan lämpöistä joulun odotusta! =)

  VastaaPoista
 6. Todella upea taas kerran! Ihanat ruusut.

  VastaaPoista
 7. Ihana! Ja noi sun ruusut.. mä oon niiiiin kade!! Ja ihanan näkösiä noi lumihiutaleet tossa kulmassa! Tosi upea kakku! :)

  VastaaPoista
 8. Kyllä on kaunis kakku!<3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Valitettavasti joudun väliaikaisesti laittamaan sanavahvistuksen päälle. Roskapostia tulee niin kovasti. =(