29.3.2010

Lisää tennareita



Pitäneeköhän minun alkaa miettimään jo ammatinvaihtoa... =) Pikkuruisille vaahtokarkkitennareille näyttää olevan kysyntää.

Nämä tennarit ja kaksi valkoista ruusua matkaa huomenna Etelä-Suomeen pienen pojan ristiäiskakun koristeeksi. Perjantaina olisikin sitten seuraavan tennari-kakun vuoro.

Tennarit tehty siis jälleen mmf:sta, nauhat satiininauhaa ja ruusut lehtineen marsipaania.








Pin It now!

33 kommenttia:

  1. Ei se ole ihme että on kysyntää, nää on niin suloisia. Onnistuuko parhaiten vaahtokarkkimassasta vai oletko kokeillut ollenkaan marsipaanista tai sokerimassasta?

    VastaaPoista
  2. nää sun tennarit ja ruusut ovat aina niin täydellisiä :)

    VastaaPoista
  3. Mikäs ihme se on et saat näitä tehdä lähes urakalla, kyl ne niin söpöisiä on =) Ja upeat ruusut myös!

    VastaaPoista
  4. Kiitokset!
    Tarja; En ole kokeillut muusta kun mmf:sta. Siitä nämä tulee niin kätevästi, eikä tarvi kuin vettä osien liimaukseen. Monesti oon kyllä päättänyt että seuraavat kokeilen marsipaanista, mutta laiskuus voittaa =)

    VastaaPoista
  5. Eihän se ihme, jos kysyntää riittää.. Nämä on kyllä niiiin ihanat! :)
    Minäkin kopsasin jo kaavat, niin saa seuraavaan "vauvakakkuun" kokeilla...

    Ruusut myös on upeat!

    VastaaPoista
  6. No aivan varmasti kysyntää löytyy, ovat ihanuuksia! Sinulle on tunnustus blogissani! Huomasin nyt vasta pyyntösi tuossa vieressä, mutta käyhän kuitenkin katsomassa! :)

    VastaaPoista
  7. Ei kyllä ihme että kysyntää riittää! Nämä on aivan älyttömän mahtavia!
    Miten teet mmf:n?teetkö ison annoksen kerralla näihin ja säilöt loput, vai säilyykö se? Jospa määki siitä saisin jonkulaiset popot tehtyä;)Tai sit en...

    VastaaPoista
  8. <3 IHANAT <3 Minullakin edessä ristiäiskakku joten voisin kokeilla :)

    VastaaPoista
  9. No ei tosiaan ole ihme, että on kysyntää! Olet kyllä taituri tennarien teossa :).
    Kokeilin muuten juuri mmf-taikinaa ekaa kertaa ja hyvin onnistui sinun ohjeellasi! Kiitos :)

    VastaaPoista
  10. Aivan suloiset tennarit!!<3 Ja nuo ruusutkin niin upeita..:)

    VastaaPoista
  11. Taas aivan täydelliset popot sekä kukat!!! Annahan jotain vinkkiä, mikäkokoinen tämä asetelma on? Ei osaa nyt Kyökkis jotenkin hahmottaa...

    VastaaPoista
  12. Voi että miten ihanat <3 Olen näitä sun tekemiä ennenkin ihastellut, niin siistiä jälkeä! Yhdyn myös muiden kommentteihih - ei ihme että sun tekemille tossuille on kysyntää =)

    VastaaPoista
  13. Olet kyllä äärimmäisen taitava!

    VastaaPoista
  14. Mielettömän suloiset tennarit!! =)

    VastaaPoista
  15. Kiitokset kommenteista!
    Seliina; Kiitos ;)
    m; Teen mmf:a yleensä 200 g vaahtokarkkeja kerralla. Säilytän jääkaapissa kelmuun käärittynä pussin sisällä. Uskoisin että sailyy käyttökelpoisena tosi pitkään, varsinkin jos ottaa aina "uuden" palan massaa käyttöön. Ruusun lehdet on tehty sillä suurimmalla muotilla eli oisko ne jotain 4 cm pitkiä.
    Kyökkis; Noilla tennareilla on mittaa jotain 6-7cm ja ruusut on aika lailla saman kokoisia.

    VastaaPoista
  16. Sä oot kyllä mestari tossun tekijä !!!

    VastaaPoista
  17. Aivan mahtavat tennarit taas <3 <3 <3 Kyllä sun on varmaan harkittava alan vaihtoa ;)

    VastaaPoista
  18. On näät nii uskomattoman suloiset, et ei ihme että on kysyntää :)

    VastaaPoista
  19. Nää ensensaskeltennarit on NIIN huippunätit... et tehdas pystyyn vaan, en epäile hetkeekään kannattavuutta =))) Kummisaapas ja talvimallit viel mallistoon, ni sit on ihan bueno !!!

    VastaaPoista
  20. Kiitos Pioni!
    Tennarisi ovat todellakin suloisen mahtavia :)

    VastaaPoista
  21. Nää on todella ihania nää sun tossukkaiset!

    VastaaPoista
  22. Ihanathan nää on, joten ei ihme! mIeli on tehnyt jo piiiiiiitkään kokeilla näiden tekoa, vaan ei ole ehtinyt ei! Sulla on täällä jossain kaavatkin? tossuille? JA se mmf'n ohjekin. Pakko ehtii tänä vuonna testaamaan ;D

    VastaaPoista
  23. Blogissani on sinulle yllätys! :)

    VastaaPoista
  24. Nämä ovat kyllä upeita! Ei ihme jos noilla kysyntää on!!

    VastaaPoista
  25. Ihanat tennarit. Teit viime kesänä tyttäremme hääkakkuun traktorikoristeen. Kesäkuussa heille syntyy vauva, joten taidanpa kääntyä taas sinun puoleen koristeen kanssa! Ihanaa kevättä sinulle!
    Mirja

    VastaaPoista
  26. Kiitos Mirja kun pistäydyit taas "vierasilla". Mukava kuulla iloisia uutisia! Aurinkoista kevättä myös tulevalle Mummille ja koko teidän porukalle!

    VastaaPoista
  27. Suosittelen sitä alanvaihtoa ;) Aivan ihania kakkuja ja koristeita olet taas tehnyt! Kaikkea Hyvää Teidän Kevääseen <3

    VastaaPoista
  28. Kiitos selkeistä kaavoista tossuja varten! Nää on niin söötit!! Kokeilin itsekkin tehdä tallaiset valmiista vaahtokarkkimassasta ja hyvin onnistui :) Nyt vaan mietityttä et kun ristiäiset on vasta kolmen vikon päästä, niin missä tossut kannattaa säilyttää? suljetussa rasiassa? huoneenlämmössä? rupeeko silloin halkeilee? vaiko jääkaapissa ---> lössähtääkö silloin huoneenlämpöön siirtäessä? Kiitos kamalasti jos viitit vastata kyselyyni ;D
    Terv.Annam.

    VastaaPoista
  29. Kiitos, kiitos =)

    Annam; Mukava kuulla että onnistui. Pitkään on ollut aikomus tehdä kokoamisohjeetkin, mutta en vain ole saanut aikaan. Nyt sellaiset löytyy Mansikkamäki-blogista.

    Minä säilytän koristeet huoneenlämmössä, pölyltä suojattuna. Vaahtokarkkimassasta tehdyt säilyy tosi hyvin näin, en ole huomannut halkeilua yms.

    VastaaPoista
  30. Hei!
    Nämä upeat tennarit ja ruusut koristivat pienen poikamme ristiäiskakkua. Iso kiitos niistä, vaikka kiitokset tulevatkin tätä kautta melkein vuoden myöhässä :) Huomenna on pojan 1-vuotissynttärit ja juuri tänään katselin tennareita, että vastahan ne koristivat ristiäiskakkua!

    VastaaPoista
  31. Kiitos Anonyymi. =) 1-v Onnittelut pikkuiselle ja kaikkea hyvää koko perheellenne.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Valitettavasti joudun väliaikaisesti laittamaan sanavahvistuksen päälle. Roskapostia tulee niin kovasti. =(