31.12.2010

Käpytorttu




Niin se taas vanheni vuodella tuo minun matkakumppanikin. Joulunalus on aina sellaista hössötystä ja nyt varsinkin kun täytyi vauva kainalossa tehdä jouluvalmistelut, joten mitään ihmeellistä kakkua en alkanut väsäämään.

Pirkasta löysin ohjeen tällaiseen käpykääretorttuun. Täytteksi laitoin ohjeesta poiketen kinuskimoussea, kinuskikastiketta ja puolukoita. Ihan mielettömän hyvä yhdistelmä.

Päällinen tehtiin munanvalkuaisesta, mantelijauheesta, kaakaojauheesta ja tomusokerista. Ihan hyvänmakuinen kuorrute, mutta minusta se oli vaikea saada kauniisti kääriksen päälle. Todella helposti repeilevää massaa. Ohje kääretorttuun löytyy täältä.



Nyt onkin aika toivottaa kaikille blogissani piipahtaville;

Onnea ja Kaikkea hyvää tulevalle vuodelle!


Pin It now!

10 kommenttia:

  1. Kiitos samoin sinulle! Kivan näköinen kääris.

    VastaaPoista
  2. Taisinpa puhutella samaista ohjetta....en ole vielä kokeillut. Mulla on sellannen vanha kotitekoisen käpykakun kuorrutus mihin keitellään kinuskin tapainen pohja ja se yhditetään korppujauhoihin... ei ole noin tasaista mutta minusta hyvää. Täyte kuulostaa herkulta.

    Oikein mukavaa Uutta Vuotta koko perheellesi. Me vietämme meillä yhdessä siskon porukoiden kanssa ihan perinteistä uuden vuoden aattoa raketteineen, tinan valantoineen ja hyvää ruokaa syötiin just äsken hieman viiniä naukkaillen. Ah elämää!

    VastaaPoista
  3. Kääretortun uusi ulottuvuus - Wau! Onnea Vuodelle 2011!

    VastaaPoista
  4. Herkullisen näköinen kääretorttu!
    Oikein hyvää uutta vuotta Sinulle ja perheellesi!

    VastaaPoista
  5. Hyvää alkanutta vuotta myös´teille!
    Herkullinen torttu!

    VastaaPoista
  6. Ihana <3
    Oikein hyvää Uutta Vuotta edelleen :)

    VastaaPoista
  7. Kaunis käpytorttu!

    Onnellista, maukasta ja idearikasta loppu vuotta Sinulle =)

    VastaaPoista
  8. Herkullisen näköinen kääris!
    Hyvää alkanutta vuotta 2011 Sinulle ja mukavia leivontahetkiä!

    VastaaPoista
  9. Näyttää hyvältä :p
    Hyvää alkanutta vuotta!

    VastaaPoista
  10. Nämä ovat NIIIIIN tavattoman lumoavia, että päätin tarttua toimeen heti tyttäreni kanssa. Ihana idea, en ole koskaan törmännyt vastaaviin. Äitini täyttää huomenna 60 vuotta ja on kääretorttujen suuri ystävä. Olemme aina vitsailleet, että olipa juhla mikä hyvänsä äiti leipoo kääretortun. Nyt leivoimme me. Kiitos ideasta ja ihanasta blogistasi!postauksessani mainitsen sinun blogisikin http://www.terveisinmina.blogspot.com/2012/02/m-ja-tytar.html

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Valitettavasti joudun väliaikaisesti laittamaan sanavahvistuksen päälle. Roskapostia tulee niin kovasti. =(