27.12.2010

Sulaneet lumiukot


Näitä Mansikkamäen Eben ohjeella tehtyjä sulaneita lumiukkoja onkin näkynyt jo monessa blogissa. Itsekin näitä väkertelin jo hyvissä ajoin ennen joulua ja syötyäkin ne tuli jo aikaa sitten.

Tavallisen piparin päälle laitetaan puolikas marmelaadikuula ja kuorrutetaan koko komeus paksuhkolla pikeerillä. Minä laitoin silmiksi yms. suklaarakeita. Porkkananokat tein sokerimassasta.


Pin It now!

9 kommenttia:

 1. OOOOOI! Voi mikä ihana idea : D En olekkaan tässä talven aikana kerinnyt kovin ahkerasti muiden blogeissa visiiteeraamaan, että olisin huomannut näitä monessa paikassa :o Mutta aivan loistavia! :D Päivän paras, ihan mahtava idea ja sulla tapasi mukaan mahtava toteutus : ))

  VastaaPoista
 2. Nää on kyllä niin hauskoja :)

  VastaaPoista
 3. Ihania lumiukkoja. Hyvä että luin sinun ohjeesi, koska jossakin blogissa luki että ohutta pikeeriä ja vähän ihmettelin että eikös se valu siitä päältä pois.

  VastaaPoista
 4. Kiitos!

  Anonyymi; Minäkin kokeilin ensin ohuella, mutta kuulan väri kuulsi harmittavasti pikeerin läpi.

  VastaaPoista
 5. Onpas suloisen surullisia ukkoja! :)

  VastaaPoista
 6. Onpas hupaisia lumiukkoja. Ihan sääliks niitä käy! :D

  VastaaPoista
 7. Kirjoitanpas nyt uudelleen... jotain häiskää oli taas linjoilla eilen, kun ei kommentointi millään onnistunut blogiisi.

  Minunkin piti näitä kokeilla, vaan kokeilu jäi odottamaan ensi joulua...ja miksipäs ei näitä voisi tehdä muunkinlaiselle pikkuleivälle mitä pipari. Joku ( en nyt muista kuka) oli tehnyt veikeät hatutkin lumiukoille, olivat kivan näköisiä. Mukavaa loppuvuotta ja alkavaa vuotta 2011.

  VastaaPoista
 8. Ihania <3
  Hyvää uutta vuotta <3

  VastaaPoista
 9. Kiitos itsellesi! :) Heh, nämäkin niin hauskoja.. Ovat kohta ajankohtaisia, kun lumet alkaa sulaa. Uskomatonta, miten monenlaisia syötäviä sitä pystyykään tekemään.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Valitettavasti joudun väliaikaisesti laittamaan sanavahvistuksen päälle. Roskapostia tulee niin kovasti. =(