4.1.2012

Karpalo-suklaakakkuaHarvemmin tulee laitettua näitä perusleipomuksia tänne blogiin, tosin eipä ole tullut juuri leivottuakaan viime aikoina. Joulun alla sain Biokialta kyselyä, että haluaisinko tutustua heidän tuotteisiin. Pian postista tupsahti iso ja painava puketti täynnä erilaisia kuivattuja marjaherkkuja. Alla olevassa kuvassa on vain osa paketin sisällöstä. 

Suklaamarjat maistuvat varmasti parhaiten ihan sellaisenaan naposteltuna, mutta kuivattuja marjoja ja marjajauheita ajattelin testata leivonnassa. Karpalojauhetta onkin jo tuttua tavaraa, ja siitä saa ihanaa makua pipareihin


Kuvassa olevan kakun tein Rouva Koiviston kahvikakun- ohjeella. Jätin pois kaakaojauheen, pikakahvin ja mantelirouheen ja laitoin tilalle muutaman kourallisen kuivattuja karpaloita. Tein kaksi suorakaiteen muotoista kakkua, yhden pikkuisen tyttären kakkuvuoalla ja yhden tavis kakkuvuoalla. Kuva pienemmästä kakusta, joten päällä olevat suklaakarpalot näyttää jättikokoisilta.

Pin It now!

3 kommenttia:

 1. Onpa herkullisen näköinen. Rouva Koiviston kakku on hyvää, ehkä paras kuivakakku, mitä tiedän.

  VastaaPoista
 2. Huomenta ja äärettömän Ihanaa alkanutta vuotta 2012 !!!
  Viime vuos sitte oli, tuli ja meni... eikä taida kauaa mennä, ku taas varrotaan pukin kolkuttelua ovelle :)
  Se yks juttu, mist juttelin taannoin, jussin tienoilla vissiin... ei ol kadonnu, vaan tuli pien paikkakuntaerhe. Veikkaan kuiteski, et tää lamanpokanen, ku on taltutettu, ni sitte jatkuu tää keskustelu uuemman kerran :)

  Nyt töihin... alkais oleen niinku loma taas loppusuoralla 8(
  Eli Juhannusta taas ootellessa... mooro :)

  VastaaPoista
 3. Onpas mehevän näköinen! Kunpa muistas bongata täältä, kun tekee mieli kahvikakkua!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Valitettavasti joudun väliaikaisesti laittamaan sanavahvistuksen päälle. Roskapostia tulee niin kovasti. =(