31.3.2012

Salama McQueen

"Se joka kuuseen kurkottaa, se katajaan kapsahtaa"...  Nyt se on tehty tässä paakarissakin Salama-kakku. Suloinen pikkumies Patrik toivoi synttärikakukseen tällaista ja eihän sellaista toivetta voi jättää huomioimatta.

En tohtinut edes katajaan kurkoitella vaan suosiolla tein tällaisen aika riisutun version. Yritin kyllä kovasti netin syövereistä tutkiskella Salaman anatomiaa, mutta ei tainnut ihan oikeanlaiset muodot tulla. Toivottavasti synttärisankari on kuitenkin tyytyväinen, vaikkei yksityiskohdat olekaan ihan viimeisen päälle. Ainakin meidän 1,5v tunnisti autoksi. =)Kakkupohjaksi tein pikkasen rasvaa sisältävän pohjan, jota on huomattavasti helpompi muotoilla kuin tavallista kakkupohjaa. Täyttenä toiveesta valkosuklaamoussea, mansikkaa ja mansikkahilloa. Kuorrutteena marsipaani ja sen alla kerros sokerikreemiä.


Pin It now!

4 kommenttia:

 1. Tää on tosi hieno, niin suloinen pikku pirssi!!! ja huoliteltu.

  VastaaPoista
 2. Kyllä on ihan näkönen !!! Ton enempää ei tarviikkaan tehdä yksityiskohtia... mulla ampuu ne yli aina, mut tykkään, et tää on oikeesti parempi näin :)

  VastaaPoista
 3. Tästähän tuli oikein hyvä!!!!

  VastaaPoista
 4. WAU, tämä on kyllä upea! Samoin tuo ylläoleva!

  Ja tuollaisen luukakun taidan tehdä meidän Alpolle, joka täyttää reilun viikon kuluttua 6...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Valitettavasti joudun väliaikaisesti laittamaan sanavahvistuksen päälle. Roskapostia tulee niin kovasti. =(