12.5.2012

Arvontavoittoja...


Kevätkiireitä pitelee, kun ei millään aika riitä blogin päivittämiseen. Nyt on arvonta suorittu ja on aika julkistaa voittaja. Arvontaan osallistui kaikenkaikkiaan 226 kommentoijaa ja tykkääjää. Arvontakone valitsi voittajaksi numeron 98 eli Hennan kommentillaan "Onnea! Mahtavaa! Mutta toisaalta en ihmettele laisinkaan!"

Laitatko, Henna, minulle viikon sisällä s.postitse osoitetietosi, niin laitan alla olevan paketin postiin. Toivottavasti sinulla on näille käyttöä.


Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille kannustavista ja ihanista kommenteista. Mukava nähdä että blogia seurataan ja erityisen mukava kuulla, että tekeleeni inspiroivat jotakuta kakkujen tekemiseen.

Itsekin olen ollut jälleen sangen onnekkaana. Tämän alla olevan paketin voitin Huumorinkukka-blogista. Mustikkasuklaata, nomperelleja, sokerimassaa, muffinssivuokia, punaista väriä, tuoresuojahuppuja, sekä kuvasta mystisesti kadonneen kimalletomuvärin. Kiitos ihan mahdottomasti Annelle!!! Erityisesti nuo tuoresuojahuput on ihan huippuja ja tulivat todella tarpeeseen. Mistähän noita voi ostaa??


Toisenkin kerran onnetar suosi minua. Voitin näet Kakkumonsteri-blogin 1-v arvonnassa, mutta pyysin arpomaan uudelleen. En nyt sentään kaikkia viitsi itselleni rohmuta. =)


Pin It now!

2 kommenttia:

  1. Uskomatonta, että jollaki voi olla tuommone tuuri, toinenki voitto!!!!! Jos en generaattoritulosta ois nähäny, ni eppäilisin järjestettyä juttua... mutta mulla oli entine naapurinrouva (joka o kyllä ystävä vieläki), sillä o kans nii uskomaton tuuri, että kaikki o aina katteuesta kalapiana, se o voittannu vaikka ja mitä, tosi arvokastaki... ja hyväonnine oli yks entine työkaveriki, sillekki tupsahteli voittoja sieltä täältä. Itte en voita ikinä mittää, mutta ei kait sitä voi voittaa jollei ikkää osallistu :D :D

    Ps. Nuihi huppuihi tutustuin aikanaa Rouva Veen kautti, ku voitin (no höh, täsä se heti tuli, oonhan mää joskus voittanu...) yhesä kilipailusa ni siinä oli nuita huppuja ja rakastuin niihi oikopäätä. Nämä ostin Iin Kärkkäiseltä, mutta katoppa teijän Halapa-Hallista, sieläki vois olla!

    VastaaPoista
  2. Oi, sullahan on käynyt oikein tuuri:)
    Onnea voitosta sekä sinulle että Hennalle!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Valitettavasti joudun väliaikaisesti laittamaan sanavahvistuksen päälle. Roskapostia tulee niin kovasti. =(