26.5.2012

Kiian muumi-kakku




Nyt kun eletään vuoden ihaninta aikaa (alkusyksyn lisäksi), ei millään malta koneella istumaan edes sen vertaa, että saisi postauksen kirjoitettua. Päivät kuluvat sukkelaan Lapinpojan kanssa luonnon ihmeitä katsellessa ja illat ne ne vasta sukkelaan menevätkin, kun pihalla häärii puolenkymmentä isompaa ja pienempää puutarhuria. Tiedä vaikka saisi ainakin viisi vuotta keskeneräisenä olleet kukkapenkit lopultakin valmiiksi...

No, asiaan... Viikko sitten tein Kiian kaksivuotisjuhliin muumi-kakun. Kiialle olen tehnyt aikoinaan tällaisen ristiäiskakun ja vuosi sitten "Ensimmäinen vuoteni"-kirjakakun. 


Tämä taitaakin olla ensimmäinen muumiaiheinen kakku ja yllätyin kyllä miten vaikea noin yksinkertainen hahmo on muotoilla, vai olisikohan se yksinkertaisuus juuri se syy... mene ja tiedä. 

Kakkuun tein peruskakkupohjan ja täytteeksi toivottiin sekä valkosuklaa- että suklaamoussea. Pinta marsipaania, jonka alla kerros sokerikreemiä. 


Onnea Kiia näin jälkikäteenkin ja mukavia hiekkalaatikkoleikkejä!


Pin It now!

10 kommenttia:

  1. Hauska kakku, musta o ihana ku nää Muumit o suosittuja vuosikymmenestä toisee, mutta onki ne ihania!! Ja oikiasa oot Pioni, nuo hahamot o aiva älyttömän vaikeita, vallanki jos kuvasta joutuu tekkeen!!

    VastaaPoista
  2. Ihana kakku! Linkitin sut blogiini, toivottavasti sopii :)

    - murmeli http://makeaamurmelintaydelta.com/

    VastaaPoista
  3. Hieno on, ja toi vihree väri on kaunis!!

    VastaaPoista
  4. Ihanan kesäinen kakku! Ja toden totta, muumeja on jostain kumman syystä uskomattoman vaikea muotoilla, muutama kerta kokeiltu ja harjoitus jatkuu..

    VastaaPoista
  5. Tykkään! Muumit on aina ollut salainen fanituskohde.

    VastaaPoista
  6. Ihana kesää enteilevä kakku! Aika vilpoista on ollut, mutta eiköhän se tästä lämpene :)

    VastaaPoista
  7. Aivan ihana kakku. Itse en ole vielä päässyt muumeja kokeilemaan mutta ehkä joskus ;)
    http://makeitaunelmia.blogspot.com/

    VastaaPoista
  8. Lupaus kesästä tässä suloisessa muumikakussa! Olihan sitä jo niin ihanan lämmintä, mutta nyt palattu viluilemaan..:)

    VastaaPoista
  9. Täällä jälleen ihastelukierroksella.. Upeita luomuksia olet tehnyt jälleen, ihania töitä kaikki <3
    Tämä muumikakku on kivasti toteutettu, kaikkea kivaa pientä päässyt mukaan :) Tein kanssa jokin aika sitten ensimmäisen muumikoristeen ja se oli todella vaikeaa! Kone oli vielä varattu joten en päässyt ottamaan malliakaan :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Valitettavasti joudun väliaikaisesti laittamaan sanavahvistuksen päälle. Roskapostia tulee niin kovasti. =(