1.8.2012

Mikon ristiäiskakku



Kiian pikkuveikan, Mikon, ristiäisiä juhlittiin viikonloppuna. Itse en ollut näissä maisemissa, joten tein kakun pyynnöstä jo aikaisemmin ja se meni pakastimen kautta juhlapöytään. Koristeet pakkasin erikseen. Toivottavasti kakku oli mieleinen ja pakastuksen jälkeenkin sellainen, jonka kehtasi pöytään laittaa.


Kakussa samat täytteet, kuin tuossa aikaisemmassa pakastuksen testikakussa, eli mansikka-valkosuklaatäytettä ja mansikkahilloketta.

Onnea koko perheelle!


Pin It now!

10 kommenttia:

  1. Blogini on muuttanut. Uusi osoitteeni on http://juhlatar.blogspot.fi/
    tervetuloa vierailemaan :)

    VastaaPoista
  2. Upea kakku!! Nallet ovat ihania!!

    VastaaPoista
  3. Niin kaunis kakku taas :) Suloiset nallet!

    VastaaPoista
  4. Hieno ja taidolla tehty kakku jälleen kerran!

    Blogini on muuttanut osoitteeseen http://kakkukioski.blogspot.fi
    Tervetuloa vierailulle!

    VastaaPoista
  5. Aivan ihastuttava kakku <3 Tuo pakastaminen on aivan ihmeellinen juttu! Saapa nähdä jos uskaltautuisi sitä itsekkin joku kerta kokeilemaan!

    VastaaPoista
  6. Ihana kakku! Miten saat neliökakun reunoista noin siistit? Mistä kohtaa sokerimassan "silittäminen" kannattaa aloittaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Annika!

      Mitään vippaskonstia minula ei ole... =) Ensin silittelen tietysti päällisen huolellisesti ja sitten reunat keskeltä aloittaen. Nurkissa joutuu usein "venyttämään" massalevyä, jotta ne saa siististi.

      Poista

Kiitos kommentistasi! Valitettavasti joudun väliaikaisesti laittamaan sanavahvistuksen päälle. Roskapostia tulee niin kovasti. =(