28.9.2012

Pikkukenkiä ja tennareita
Pionilaakson kenkätehtaassa on ollut taas vilskettä. Monen monta kenkäparia on tullut tehtyä, hempeän suloisia pikkukenkiä sekä menevämpiä tennareita. Ihan kaikkia ei ole tullut kuvattua, mutta tässä kuvia muutamista kahden viimeisen viikon ajalta.

Kyllä nyt olisi säiden puolesta ennemminkin saappaille tarvetta, tosin tässä kankätehtaassa ei saappaita ole vielä tehtykään...


Pin It now!

6 kommenttia:

 1. Aivan ihania tossuja! Pitäisikin kokeilla noita tossuja itsekin, jos vaikka varastoon ;)

  VastaaPoista
 2. Ihania, pitäisi itsekin joskus opetella, mut tällaisiin ei kyllä kykene koskaan, sä oot ihan pro näissä

  VastaaPoista
 3. Aivan kertakaikkisen ihania :)

  VastaaPoista
 4. Miten ihmeessä nuo tossut onnistuvat ja ovat noin kauniita? Yritin viime viikolla varmaan neljä eri kertaa tehdä tossuja, mutta joka kerta lätsähtivät kasaan.. :( Kokeilin erilaisia massoja, mutta kaikkien kanssa sama juttu. Teetkö omasi aina vaahtokarkkimassasta? Tennareiden teossa olen kyllä onnistunut. :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommentista!
  Onpa harmi kun ei onnistu. Teen nykyisin tossut FunCakesin vaniljanmakuisesta massasta, harvemmin enää itsetehdystä vaahtismassasta. Oletko kokeillut laittaa tossun tueksi kuivamiseen saakka foliota tai talouspaperia?

  VastaaPoista
 6. uskomattoman kauniita! Suosikkini on valkoiset tossut vaaleanpunaisella tuusulla :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Valitettavasti joudun väliaikaisesti laittamaan sanavahvistuksen päälle. Roskapostia tulee niin kovasti. =(