22.9.2012

Tuoteuutuuksia
Lähiaikoina olen saanut peräti kahdesta paikasta postitse tuoteuutuuksia tutustumista varten.

Brunbergiltä tuli markkinoille taatusti laktoosi-intolerantikkojen kaipaama laktoositon maitosuklaa. Ei yhtään pöllömpi tuote sanoisin! ;) Kunpa vielä joku kehittelisi saman valkosuklaasta.

Dr Oetkerilta tuli postissa uusia koristelurakeita sekä vaniljamylly. Tuo vaniljamylly oli minusta kyllä huippu tuote. Viimeaikoina olen itse käyttänyt Haaparannalta ostamaani vaniljajauhetta, mutta oletan että tämä mylly on vastaava tuote ja paljon helpompi käyttää kuin perinteiset vaniljatangot. Täältä löytyy lisää tietoa.


Pin It now!

3 kommenttia:

  1. Tuo maitosuklaa tulee todellakin tarpeeseen! Olisipa hauskaa jos minunkin postilaatikosta löytyisi noin mukavia yllätyksiä, meidän laatikkoon kerääntyy vain mainoksia ja niitä iän ikuisia laskuja :D

    VastaaPoista
  2. Olis kiva kanssa kokeilla kaikenlaisia juttuja ;) Tuo vaniljamylly kuulostaa houkuttelevalta :)

    VastaaPoista
  3. Itse asiassa onhan tuota maitosuklaata ollut jo jonkin tovin markkinoilla. Ja se on kaiken lisäksi hyvää!!! Melkeinpä parempaa kuin se "sinisen paketin suklaa" ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Valitettavasti joudun väliaikaisesti laittamaan sanavahvistuksen päälle. Roskapostia tulee niin kovasti. =(