3.12.2012

Vaihteeksi ristiäiskakkuihin koristeita




Tässä jälleen muutamia ristiäiskakkukoristeita. Ihan kaikkia en ole muistanut kuvata, kun usein aika kiireisellä aikataululla tulee tehtyä. Lisääkin löytyy kunhan saan kaiveltua niitä arkiston kätköistä. =)




Ps. Ihanaa kun mekin saatiin lunta ja pakkasta... Mikäs tässä on nyt joulua laittaa, kun luontokin on pukeutunut jo juhla-asuun... 


Pin It now!

10 kommenttia:

  1. Ihania koristeita! Tykkään erityisesti noista Reino-tossuista :)

    VastaaPoista
  2. Pientä ja söpöstä!

    Kiitos, kun jaksat kannustaa !
    Se on hieno piirre, jonka taiturit - ihan kaikilta aloilta - uein unohtavat !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nami-hiiri!

      Höpö höpö... ihan tuikitavallinen kotileipuri tässä ollaan! Taistit erehtyä bloggaajasta...

      Poista
  3. Kyllä on niin super ihania tekeleitä, aivan kaikki.Tulen tänne sivuillesi aina kun halun katsella täydellisiä koristeita ja kakkuja.Jotenkin koko värimaailmakin on niin harmooninen, siinä tietysti värisilmää tarvitaan, mutta millä värillä olet mahtanut nuo ylimmät vaaleanpunaiset ruusut värjätä siis väri sävyä tarkoitan? kun tuntuu että taittaa vähän liilahtavaan eikä ole ällö vaaleanpunainen ja niin nämä kuin myös kaikki sinun vaaleansiniset ovat niin ihanan sävyisiä ja jotenkin utuisia. Mikään väri ei vaan näytä tältä vaikka kuinka kokeilen, mitenköhän ne teet?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Käytän lähinnä SugarFlairin värejä, wiltonin värien sävyistä sen sijaan en kauheasti tykkää. Minulla on monta punaista väriä ja usein sekottelen niistä sopivan sävyn, joten en kyllä osaa sanoa mitä väriä tuossa on. Yleisimmin käytän pink ja dusky pink- värejä. Käytössäni on 3 sinisen sävyä ja niitäkin käytän yleensä sekoittelemalla.

      Poista
  4. Hei, olen ihan aloittelija näiden kakkujen teossa. Olisko sulla suositella jotain hyvää nettisivustoa mistä saisi tilattua leivontatarvikkeita? Sellainen vaikka mistä oot itse tilannut, nopea toimitus, halvat hinnat yms.. Mitkä on sellaisia välttämättömiä tarvikkeita koristekakkujen tekoon?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Tärkeimmät välineet on mielestäni perusmarsipaanityövälineet (yleensä setissä 5kpl erilaisia)ja muotoilusienet sekä (silikoninen) tarttumaton työalusta. Näillä pääsee jo hyvin alkuun.

      Jos kukkia haluat tehdä, 5 terälehtinen omenankukkamuotti on tosi hyvä. Sillä saa tehtyä jos jonkinlaista kukkaa.

      Suomessa on monta hyvää nettikauppaa. Hintataso vaihtelee ja usein myös tuotteittain. Aika usein tilaan Leipurinputiikista, mutta myös Confetista, UllanUnelmasta jne.

      Poista
  5. Kiitos paljon avusta! Nyt vaan siis tilailemaan.
    Innolla jään seuraamaan blogiasi ja uusia upeita kakkuja joita saat aikaiseksi! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Valitettavasti joudun väliaikaisesti laittamaan sanavahvistuksen päälle. Roskapostia tulee niin kovasti. =(