"Minä Sinua rakastan, tiedän sen.
Se ei ole vain hetkisen huumaa.
Se on nuotion hehku hiljainen.
Se on roihua polttavan kuumaa.
Se ei sammu kun saapuvat hallayöt,
se ei kuole kun maassa on routa,
vaan se kestää myrskyt ja tuuliset yöt
ja se kestää, on sade tai pouta.
Minä Sinua rakastan silloinkin,
kun me ehdimme vanhuuden ikään.
Olet minulle edelleen suloisin,
eikä lämpöä sammuta mikään.
Mitä siitä, jos ryppyjä poskiin saat,
taikka kumaraan selkäsi taipuu.
Näen silmäsi kirkkaat ja kuulakkaat.
Yhä mieleni haaveisiin vaipuu."
(A-M Kaskinen)
Kauniina talvipäivänä Oululaisen juhlapaikan, Maikkulan Kartanon, upeissa tiloissa vietettiin häitä. Hääpari halusi hääkakuksi samanlaisen 3-kerroksisen kakun punaisilla ruusuilla, kuin tein muutama vuosi sitten. Kovin mielellään en ihan samanlaisia kakkuja tee, mutta jos hääpari ehdottomasti haluaa, niin mikäpä siinä sitten auttaa... =)
Kakku mitoitettiin hiukan vajaalle 60 hlölle. Pohjana tavallinen sokerikakkupohja ja täytteenä valkosuklaatäytettä ja vadelmaa. Pinta vaahtokarkinmakuista massaa.
Onnea tuoreelle avioparille!
Upea <3 <3<3<3<3<3<3
VastaaPoistaJa runo... siitä tuli itku <3<3<3
No ohoh, voisikkos sen kylymäkontin kuvata ja laittaa näytille! Moon yrittäny googlettaa, että löytyskö Oulun alueelta kylymäkärryä vuokralle, mutta en oo kyllä löytäny, et sattus Leena tietämää semmosista?!? Iteasiasa en ees oikee ymmärrä minkälaine mokoma o, mutta Rouva Vee semmosta suositteli :D
VastaaPoistaKorian kakun oot taas teheny, huoh sentää...
Kiitos Anne! Millainen kylmäkärry sinulla on hakusessa? Ei kyllä harmainta aavistusta millanen se voisi olla. Voin laittaa sulle kuvan mun kontista, mutta on periaatteessa suurikokoinen eps-laatikko. Seinämät 10 cm paksut.
PoistaNuo sun ruusut on uskomattomia
VastaaPoistat.systerisi
Voi miten kaunis, tyylikäs kakku taas. Tuollaisen voimin on hyvä aloittaa yhteinen taival avioparina.
VastaaPoistakaunis on runokin..
Kaunis <3
VastaaPoistaHei!
VastaaPoistaPakko kyllä ihailla noita kukkiasi!
Teetkö ne marsipaanista? Kuitenkin valkoiset kukkasi näyttävät melko puhtaan valkoisilta?
Itse olen tehnyt tähän asti vain sokerimassasta, mutta se tuppaa halkeilemaan ja on pakko jättää liian paksuksi aidon vaikutelman luomiseksi.
-Jenna
Hei! Kiitos viestistäsi.
PoistaTeen kukat pääsääntöisesti sokerimassasta, mutta välillä käytän seassa marsipaania, kuten näissä ruusuissa.
Kannattaa kokeilla eri merkkisiä sokerimassoja, jos yhden kanssa on ongelmia. Minä käytän paljon FunCakesin massaa ja sekoitan siihen vielä jotain pehmeämpää massaa kaveriksi.
Selvä! Kiitos vastauksestasi. Olen tosiaan kokenut nuo doctor oetkerin massat aivan susiksi: halkeilevat todella helposti. Tosiaan voisin kokeilla tuota funcakesin massaa ripauksella marsipaania seassa :)
Poista-Jenna
Tyylikäs ja huisin kaunis hääkakku! =)
VastaaPoista