13.3.2013

Vaaleanpunainen unelma
Teen nyt kurssiviikkojen aikana vähemmän kakkuhommia, joten tuoretta päivitettävää syntyy harvempaa tahtia. Nyt onkin sitten hyvä aika kaivella menneitä... Tässä jälleen yksi päivittämättä jäänyt hääkakku:

Jos rakastaa vaaleanpunaista kaikesta sydämestään, on hääkakunkin oltava vaalanpunainen, ihan vaaleanpunainen. Tämä kakku on mitoitettu n. 50 henkilölle.


Koristena palleroita ja pitsiä sekä lehtijutun kakussa olleen daalian tyylinen suuri kukka, halkaisijaltaan reilu 12 cm. Tuon kokoisen kukan kiinnittäminen on jo aika vaikeaa, joten tukena tässä pätkä grillitikkua.Pin It now!

25 kommenttia:

 1. VAU, VAU, VAU! Todella ihana ja tyylikäs kakku.

  VastaaPoista
 2. Millä tavalla kiinnität kakkuihin pienemmät kukat? Ihanko vain sillä liimalla tai pikeerillä? :-)
  Tosi kaunis on tuo kakku! :-)

  VastaaPoista
 3. Upea! Tuo daalia on mieletön!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana kakku. Täydellinen.

  VastaaPoista
 5. Ihan mielettömän hieno!

  VastaaPoista
 6. Olen jo vaikka kuinka tuota sinun edellistäkin daaliaa ihaillut ja tämä on kanssa upea. Onko sinulla sellaisen koostamiseen jotain kikkakolmosta? Daalia kun sattuu olemaan yksi lemppareista tuollai oikeiden kukkien maailmassa ja saat niistä todella näköisiä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pilvipulla! Ensimmäinen tuollainen kukka syntyi kuin vahingossa, kun aloin kokeilemaan kukantekoa lumihiutale-piparimuotilla. Ohjetta minulla ei ollut, vaan ihan mututuntumalla kokosin erikokoisista hiutaleista.

   Poista
 7. Todella kaunis! Ihanat, hempeät nuo pallerot:) Kukka ihan super!

  VastaaPoista
 8. Upea luomus ! Kaikki täydellistä tässä kakussa!

  VastaaPoista
 9. Onpas kaunis kakku! Onko tuo reuna tehty muotin avulla? Siis sellaisen juuri tälläisen reunanauhan tekemiseen tarkoitettu? Ihana"piparkakkukuvio"!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pitsireuna on leikattu juuri pitsireuna-muotilla.

   Poista
 10. Voi miten kaunis!

  VastaaPoista
 11. Uskomattoman kaunis kakku!

  VastaaPoista
 12. Todellinen unelma!!! Niin kaunis ja niin tasainen!! UPEA!!!

  VastaaPoista
 13. minkä merkkisestä massasta teit kakun? Todella suloinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nykyisin käytän melkein aina FunCakesin massaa ja lisään sen joukkoon osan sokerimassaa.

   Poista
 14. Juur soppivan vaaleenpunanen ja jos kakku ois ollu mun... siis tullu mulle omaa kaffepöytää koristamaan, ni ois voinu olla vielki vaaleenpunasempi ;) Ts vp:sta ei voi olla koskaan liikaa !
  Ja kukka on oikeen vaan nätti, tykkään :) Mä liimaan noi isot ja painavat horsmat ain pikeerillä ja kuivumisen ajan siel on tukena ne varrastikut (coctailtikut, ku tuppaa loppumaan pituudeltaan ain kesken;)... hyvin pysyy, ku massa on juur sopivan löysää ja samalla piukkaa tavaraa ja tänhän oppii hyvin kantapään kautta... kolmannekssanoen kun on siis muutaman kukan tiputtanu ja särkeny ;)

  Mutta siis tää on hieno !

  VastaaPoista
 15. Todella kaunis kukka! Tekisitkö siitä tutoriaalin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ai tutoriaalia kaipaisit... pitääpä laittaa pyyntö korvan taakse. Kun vaan olisi aikaa.

   Poista
 16. Huh, olen sanaton! Sinulta kyllä luonnistuu mitä upeimmat kakut! :) Mikä olisi tällaisenkin upean luomuksen hinta, jos vaikka haluasi tilata prikulleen samanlaisen ja kokoisen? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi. En enää muista et mitä tämä kaakku piti sisällään täytteiden puolesta, enkä hintaakan enää muista, mutta sinne 250e:n kieppehille se nousee.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Valitettavasti joudun väliaikaisesti laittamaan sanavahvistuksen päälle. Roskapostia tulee niin kovasti. =(