10.3.2013

Koristeelliset kakut-lehti
Muutama päivä sitten kauppoihin on ilmestynyt DeAgostinin kustantama Koristeelliset kakut-lehti (linkki lehden nettisivuille). Sain lehden arvioitavaksi kustantajan suomalaiselta yhteistyökumppanilta. Kiitos!

Lehti yllätti minut positiivisesti. Kauniisti koristeltuja ja huoliteltuja leivonnaisia, ihania uusia ideoita ohjeineen ja upeita kuvia! Ja hintakin on mielestäni todella edullinen; ensimmäinen numero vain 2,95e!
Jokaisen lehden mukana tulee muutama koristeluväline, joita tarvitaa lehdessä olevien leivonnaisten tekemisessä. Tämän lehden mukana oli pahvinen muffinssien tarjoilu"teline", kaksi perhosmuottia ja vaaleanpunainen koristehile. Koristehileen takana luki, ettei se ole myrkyllistä, mutta ei siltikään suositella syötäväksi...hmmmm...Tämä on niitä makuasioita, mutta itse olen tykännyt käyttää vain syötäviä aineksia kakuissani.

Täältä löytyy lehden facebook-sivut: Koristeelliset kakut facebookissa. Sivuilla on käynnissä kakkukilpailu, jonka voittona on Kitchen Aid-yleiskone. Kannattaa osallistua!


Pin It now!

13 kommenttia:

 1. Itse ostin saman numeron vuosi sitten ja nuo lahja härpäkkeetkin olivat samat. On näemmä ilmestynyt uutuutene uudelleen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. =) Lehti oli ennakkomarkkinoinnissa olikohan Jyväskylän seudulla. Nyt saatavilla koko Suomessa!

   Poista
 2. Aika kallis lehti, jos tilaa. Ja mua kans ajatuksena tökkii tuo koriste, jota ei suositella syötäväksi. Kun on olemassa ihan syötäviäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 5,95 + postikulut 4,50 eli yhteensä 10,45e. Jos kotoa ei löydy lehden mukana tulevia tarvikkeita, niin silloin lehti ei mielestäni ole kallis... Sitä en tiedä saako tulevia numeroita kaupoista... silloin säästäisi ainakin postikulut. =)

   Poista
 3. Lehti ilmestyy viikon välein numeron 7 jälkeen. Eli kalliiksi tulee.

  VastaaPoista
 4. Ei mitenkään epätavallisen kallis lehti, lehti kuin lehti niin maksaa. Sopiva niille, jotka näpräilevät ja tekevät koristeita ja kakkuja.

  VastaaPoista
 5. Muistaakseni luin sieltä heidän sivuiltaan, että nyt alussa (oliko ekat 7 tai 8 numeroa) ilmestyy 2 nroa kuukaudessa ja sen jälkeen 4 nroa kuukaudessa. Jos lehden tilaa, niin kaikki kuukauden numerot lähetetään yhdessä paketissa, jolloin maksetaan 5,95€/lehti + 4,50€ eli lähetys maksaa joko
  11,90€+4,50€=16,40€ tai
  23,80€+4,50€=28,30€.

  Eli postikulut tulee vaan kerran per lähetys. Silti ajattelin itse tuon ekan ostettuani vielä vähän katsella, miltä seuraavat numerot näyttää, ennen kuin tilaan. Vähän epäilytti tuo hirveä mainostamisen määrä lehdessä koko ajan (kerromme tästä lisää numerossa X jne.) Mutta ne vähän ohjeet, mitä lehdessä oli, näyttivät kyllä hyviltä, eli katsellaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiedosta! Minua "ärsytti" myös tuo minostaminen, ajattelin vain, että oliskohan tässä ensimmäisessä numerossa sitä epätavallisen paljon, jotta ihmiset kiinnostuisivat...

   Poista
 6. Ostin tuon aloitusnumeron ja olin pettynyt. Varsinainen lehti on olematon. Itsellä on jo tarvikkeita runsaasti, joten niiden takia ei minulla ole lehteä tarvetta tilata. Ekan numeron projektit näyttivät tutuilta, johtunee kenties siitä että olen muutaman vuoden tilannut Cake & Sugarcraft -lehteä, viime vuonna tuli Cake Craft & Decoration ja hyllyssä on useampi kakunkoristelukirja. Ilmaiseksi nekään eivät ole hyllyyn ilmestyneet, sen toki myönnän. Jotenkin hyvin hepposeiselta näytti tämä uutuuslehti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä niin totta! Lehti tosiaan oli tosi ohut ja siitäkin osa seuraavien numeroiden mainoksia. Mielestäni tämä lehti onkin sopivin aloittelijalle, joka vasta tutustuu erilisiin koristelutekniikoihin yms.

   Mitä muuten tykkäät tuosta Cake & Sugercraft-lehdestä? Suositteletko?

   Poista
  2. Squires Kitchen lehti Cakes & Sugarcraft on tosi upea ja hyvä lehti. Se on tosiaan tullut minulle muutaman vuoden. Numeroja on vain neljä per vuosi. Tuo Cake Craft & Decoration ilmestyy kuukausittain, siitä riitti minulle vuosi. Suosittelen tuota ensin mainittua!

   Poista
  3. Kiitos Ulla vinkistä! Pitääpä katsella tilaisinko itsellekin... Onko siinä kuvien lisäksi ohjeita?

   Poista

Kiitos kommentistasi! Valitettavasti joudun väliaikaisesti laittamaan sanavahvistuksen päälle. Roskapostia tulee niin kovasti. =(