4.5.2013

Nyt niitä jälleen saa...
Nyt Lidliin on tullut myyntiin jälleen näitä Grillimaisteri vaahtokarkkeja. Näistä tulee ainakin yhtä hyvä, ellei parempikin, massa kuin Haribon karkeista. Suosittelen! Eikä hintakaan päätä huimaa 1,99€ / 300g.

Minä ajattelin hakea het kerralla koko vuodeksi. Riittäisköhän 30 pussia? Jostain pitäisi saada vielä tomusokeria suurpakkauksessa, kun noita 500g paketteja saa raahata laatikkotolkulla.

Jes, täällä pohjoisessa on aamuinen lumisade vaihtunut kauniiseen auringonpaisteeseen, mahtavaa! Mukava välillä nähdä tuota keltaista palleroa, ihmeesti se aina piristää pilvisten päivien jälkeen.


Pin It now!

15 kommenttia:

 1. No haikkos 30 pussia, mua nauratti ku kuvittelin kassaneitin ilimettä nähessää sun ostokset :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kehdannut, kun lauantai iltapäivänä oli niin paljon porukkaa kaupassa ja muutenkin itellä älyttömät ostokset... Pitänee hakea joskus päivällä, niin ei herätä niin paljon kummastusta. =D

   Poista
 2. Halvan Väiski vaahtiksista tulee kans tosi hyvä massa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa.. kiitos tiedosta! Harmi vaan kun niissä pusseissa on niitä sekavärisiä karkkeja, vai saanko niitä pelkkiä valkoisia? Tykkään itte käyttää vain valkoisia.

   Poista
  2. Ei, massasta tulle sellainen vähän ruskehtava jolloin se massakin jää vähän erikoisen näköiseksi.

   Poista
  3. Sehän se just on näissä et valkoisia karkkeja ei tahdo löytyä isoissa pusseissa... ainakaan halvalla. =) Itse en tykkää siitä sekavärisestä massasta, sitäkun on vaikea värjätä.

   Poista
  4. Se on kyllä totta!

   Poista
 3. miten voiko massan tehdä jo muutamaa päivää aiemmin, säilyykö siis hyvänä? ja ootko tehny koristeita vaahtismassasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi tehsä vaikka viikkoja ennemmin. Säilyy jääkaapissa. Teen vaahtismassasta välillä koristeitakin.

   Poista
 4. Kiitos vinkistä Leena! Kävin hakemassa näitä :) oli kyllä edullisia ja näytti hyviltä. Otin 14 pussia, että riittää vähäksi aikaa. Pelkäsin, että ne jää saamatta, kun ovat tuollainen kesätuote. Sitä määrää ei ihmetelty, mutta voin kuvitella jos 30 pussia lätkäsee kärryyn saattaa muita hymyilyttää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. =) Pitääköhän tänään testata, mitä myyjät sanoo 30 pussista.

   Poista
 5. Heh meitän useempi ollu vaahtisostoksilla :D OSu jopa samaan jonoon 3leipuria treen lidlissä. Hieman vinoja hymyjä hymyiltiin toisillemme kun koppaan meni useempi vaahtispussi :D kassalla eka rohkaistui sanomaan, että sinun blogista keksi idean hakea niitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. =)
   Voihan ne Lidlissä ihmetellä, et mikä suomalaisiin on mennyt kun vaahtokarkit menee kuin kuumille kiville. =)

   Poista
 6. Havaitsin itsekin nämä vaahtiskarkit oivallisiksi (hinta-laatusuhdekin kohdillaan) leivonnassa viime kesänä. Muutamia pusseja on tullut nyt haettua omaan kaappiin jemmaan, muttei kuitenkaan kymmeniä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Valitettavasti joudun väliaikaisesti laittamaan sanavahvistuksen päälle. Roskapostia tulee niin kovasti. =(