12.7.2013

Ristiäiskakku 
Kyllä tämä lomalaisen elämä on ihanaa... =) Eipä ole herätyskello pirissyt aikoihin, enkä muista milloin olen aikaisemmin nukkunut yli kymmeneen. Pikkuhiljaa alkaa jo mieli tekemään sokerimassan pariin...

Tämäkin ristiäiskakku on alkukesän tekosia. Tämä kakku meni serkusten, tytön ja pojan yhteisiin ristiäisiin.


Tässäkin peruskakkupohjan, vaalean sellaisen, välissä valkosuklaatäytettä ja mansikoita. Päällinen Lidlin vaahtokarkeista tehtyä massaa.

Onnea pienille elämän ihmeille!


Pin It now!

13 kommenttia:

 1. Tosi suloinen, kerrassaan kaunis :) ja täydet kympit kesäaamuille myös täältä, ihanaa.

  VastaaPoista
 2. Oih kuinka herkkää ja kaunista!

  VastaaPoista
 3. Niin kaunis. Miten ihmeessä tällaisista kakuista kukaan raaskii leikata? :)

  VastaaPoista
 4. Voi ku kaunis, se tuo kukkien asettelu kakun päälle o semmone taitolaji, josa jyvät erotellaa akanoista. Moon monasti ollu tyytyväine tekemiini kukkiin, mutta sitte ku ne o kakun päällä, ni ne näyttää sille, niinku ne ois heitelty siihe :/ Mutta sulla se Leena o taito hyppysisä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Komppaan kyllä Annea siinä, että sulla on silmää kukkien (ja tietty muidenkin koristeiden) asettelulle. Vaikka ois kuin hienot koristeet, tipahtaa niiden kaunedesta puolet pois, jos ne ei muodosta ehjää kokonaisuutta kakun päällä..

   Poista
  2. No voi hyvät hyssykät sentään... Kiitos Anne ja Vuokko kauniista sanoista! Asettelu on kyllä vaikeaa ja välillä onnistuu paremmin ja usein huonommin... =)

   Poista
 5. Kiitos taas valtavasti kerrassaan upeasta ja maukkaasta kakusta! paljon sai kehuja juhlissa! Olet sinä vaan taitava:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Venla palautteesta! Kiva kuulla että tykkäsitte. =) Mukavaa kesänjatkoa!

   Poista
 6. Kiitos kauniista kommeteista teille jokaiselle!

  VastaaPoista
 7. Upean tyylikäs kakku!!!

  VastaaPoista
 8. Kaikessa yksinkertaisuudessaan tosi kaunis kakku! Joskus minimalistisuus vaan yksinkertaisesti toimii, ja se vaatii taitoa jota siulla selvästi on! Upea! :) Lisäsin ihanan blogisi omalle blogilistalleni (Kakut ja Tuitut)!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Valitettavasti joudun väliaikaisesti laittamaan sanavahvistuksen päälle. Roskapostia tulee niin kovasti. =(