8.9.2013

Hääkakku syksyisiin häihin




Jos minä menisin nyt naimisiin, tekisin sen syksyllä tai talvella. Syksy pimentyvine  iltoineen olisi, ah, niin romanttinen aika viettää häitä.

Eräs nuoripari purjehti avioliiton satamaan tänä viikonloppuna. Sain kakkua varten aika tarkat toiveet ja niiden pohjalta syntyi tällainen 40 hlön hääkakku. Kakussa voikakkupohja, täytteenä vaniljamousse vadelmien kera.


Toivottavasti koristelu ei ollut liian runsas hääparin mielestä. Taisin vähän innostua. =/


Lämpimät onnittelut!


Pin It now!

14 kommenttia:

  1. Oih miten kaunista! Ihanat värit!

    VastaaPoista
  2. Huoh... jokku ne vaa ossaa näitä kerroskakkuja tehä... mää en Leena oo vieläkkää toipunu siitä kesäsestä hääkakusta, vaikka kuinka yritän sen unneuttaa :( Mää ootan, että millo nää muutaman tunnin kerroskakkukurssin järjestäsit :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Anne sua... voikunpa tietäisit miten täälläkin mokaillaan... Kaikkea ei vaan kehtaa kertoa. =D

      Poista
  3. Onpa kyllä hyvä värivalinta noihin kukkiin. Tykkään, tykkään!

    VastaaPoista
  4. Meillä oli 8.9. pumpulihäät. Oli ihana viettää häitä syksymmällä, kun ilta pimeni ja ulkona oli roihuja. <3 Kaunis kakku, eikä varmasti liian runsas. :)

    VastaaPoista
  5. Ihanat värit, kaunis kakku!

    VastaaPoista
  6. Oih kuinka kaunis kakku! Kadehdin kyllä noita kukanmuotoilutaitojasi, itse en pysty läheskään samaan! Ja värit miellyttivät myös minun silmää, wau! :) (p.s. blogissani on käynnissä arvonta, tervetuloa osallistumaan) :)

    VastaaPoista
  7. Oi miten kaunis!! Ekaa kertaa täällä ihastelen ja vau!! Muutamassa kuvassa joutui oikein sirrittämään, koska kukatkin näyttää niin aidoille. Upeita!! :)

    VastaaPoista
  8. Värejä ihastelen minäkin! Aivan ihana tuo oranssi :) Ja kaunis kakku taasen.

    VastaaPoista
  9. Kyllä, täällä on ihan oikein kommentoitu tätäkin kakkua :) Eli aivan ihanat värit! Tuo oranssi pompsahti heti minunkin silmääni, tykkään! Ei ihan heti uskoisi, että vaaleanpunainen ja oranssi sopivat yhteen näin kivasti! Ihana toteutus!

    VastaaPoista
  10. Kiitos kaunis kaikista kommenteista! Minuakin yllätti tuo väriyhdistelmä. Kauniisti kyllä sopivat yhteen...

    VastaaPoista
  11. Ihana UPEA kakku, jälleen kerran. Oma lemppari väri on tietenkin tuo niin ylettömän kaunis oranssi...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Valitettavasti joudun väliaikaisesti laittamaan sanavahvistuksen päälle. Roskapostia tulee niin kovasti. =(