25.10.2013

Ariel-kakku
Muuan viikko sitten tein synttärijuhliin Ariel-kakun. Sain vapaat kädet koristeluun, joten päätin tehdä tällaisen pystyssä olevan maalauksen. Kakku oli pienehkö, taisi olla 10 hlön kakku. Sisälmyksistä ei ole mitään mielikuvaa.


Minulle kasvojen maalaaminen on vaikeaa ja nyt paras siveltimeni oli teillä tietymättömillä, joten sekin toi lisähaastetta pienten yksityiskohtien maalaamiseen. Toivottavasti tuon kuitenkin Arieliksi tunnistaa!


Pin It now!

12 kommenttia:

 1. Kyllä vain on Arielin näköinen. Todella hieno meritähtien ja simpukoiden keskellä.

  VastaaPoista
 2. Kyllä tunnistaa Arieliksi tietenkin! Upea kakku, tälläisellä aiheella itsekin tahtoisin kakkua tehdä. Ei ole tullut harmikseni pyyntöjä eikä omat pojat oikein innostu aiheesta :D

  VastaaPoista
 3. Ihana! Tosi raikas värikokonaisuus =)

  VastaaPoista
 4. Upea kakku ja niin ihanat yksityiskohdatkin!!!! :)

  VastaaPoista
 5. Ihanan näköinen kakku....kaunis koristelu tarkkoine yksityiskohtineen.

  VastaaPoista
 6. Hei! Kauniita kakkuja osaat tehdä, ei muuta voi sanoa :) Löysin blogistasi tennareiden kaavat ja ohjeet. Vielä sitä olisin kysynyt, että kuinka paljon etukäteen tuon koristeen uskaltaisi tehdä? Olisi kiva tehdä se ajoissa, jos vaikka tulee ongelmia ja pitää tehdä uusi :D

  VastaaPoista
 7. Hei Laura! Kiitos kommentistasi. Koristeen voi tehdä vaikka muutama kk ennen juhlia. Koriste säilyy huoneenlämmössä, kosteudelta, pölyltä ja valolta suojattuna.

  VastaaPoista
 8. Kaunis kakku ja kiva idea laittaa Ariel tavallaan "meren" pohjalle :D

  VastaaPoista
 9. Minua kyllä kiinnostaa, että mistä aineesta tuo Ariel on tehty ja millä väreillä? Mulla ei ole näistä muuta kokemusta kuin ihailukokemusta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ariel on leikattu sokerimassalevystä ja maalattu pastaväreillä. Eli ihan syötäväksi kelpaa, jos jollekkin maistuu. =)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Valitettavasti joudun väliaikaisesti laittamaan sanavahvistuksen päälle. Roskapostia tulee niin kovasti. =(