18.2.2009

Meidän perheen ystävänpäiväkakku

Me juhlittiin ystävänpäivää oman perheen voimin. Alunperin ei kyllä ollut tarkoitus kakkua tehdä, mutta monen syyn summana se kuitenkin tuli tyttären kanssa tehtyä.
Halutti pitkästä aikaa päällystää kakku vaahtokarkkitaikinalla, mutta kun taikinaa oli vain vähän tuli päällisestä ihan liian ohut. Onneksi ei revenyt, mutta kauniisti sitä ei kyllä päälle saanut. Ja inhottavasti täytteet näkyi läpi.

Kukkaset myöskin vaahtokarkkia. Vaaleanpunaista, koska valkoinen loppui kesken... :)
Kuvat on hiukka epäloogisessa järjestyksessä, koska ekakerran blogger kiukuttelee, enkä saa niiden paikkaa vaihdettua. Niin ja ei minun suomenkielentaito oikeesti oo näin huono, vaan meillä on ihan surkee näppäimistö, joka jättää osan kirjaimista kirjoittamatta...
Pin It now!

8 kommenttia:

 1. Kaunis kukkakakku! :)

  VastaaPoista
 2. Ai kun hieno. Inhottavia täytteitä ei ainakaan näy tänne asti ;).

  VastaaPoista
 3. Linkitän sinut, jos sopii.

  VastaaPoista
 4. Tottakai sopii. Kuin myös...

  VastaaPoista
 5. oikein suloinen ystävänpäivä kakku =) tuo heppa kakku on myös oikein onnistunut tuotos!

  VastaaPoista
 6. Mahtavaa! Se oli ensimmäinen ajatus, kun tänne vastavierailulle tulin.:) Tämäkin kakku todella hieno. Mitähän tässä on täytteenä? :) linkitin sinut:)

  VastaaPoista
 7. Kiitos, kiitos!

  Satu: Täytteenä tässä on, niinkuin usein omalle perheelle kakkuja tehdessä, valkosuklaamousse ja mansikkahillo. Useimmiten seurana myös pakastemansikoita pienittynä, mutta tässä ei nitä tainnut olla.

  VastaaPoista
 8. Nyt on vahinko korjattu ja olet linkkilistallani!
  Oikein ihanat sivut sinulla! Tämä ystävänpäiväkakku on ihanan hempeä ja suklaakakkusi saivat kuolan valumaan.. =) Mukavaa Pääsiäistä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Valitettavasti joudun väliaikaisesti laittamaan sanavahvistuksen päälle. Roskapostia tulee niin kovasti. =(