13.2.2009

Kummitytön 10-v. kakkuTänään juhlii rakas kummitytömme syntymäpäiväänsä. Tällaisen kakun tein juliin. Muuten olen ihan tyytyväinen lopputulokseen, mutta pursotukset on ihan kauheat. Flora vispi ei vaahtoutunut kunnolla ja jouduin pursottamaan sellaisella löysällä velillä... Eikä meinannut edes hermot mennä vaikka kakun hakija oli jo tulossa... ;/

Kakussa jälleen tavallinen sokerikakkupohja. Väleissä diplomaattikreemi mansikkahillon kera. Taisi tulla hirvittävän makea kakku, mutta jospa syötyä tulis kuitenkin.

Kuva salamalla ja ilman. Ei tahdo valo riittää näin pimeään aikaan...Tässä vielä lähikuvaa kukista.

Olisin halunnut panna kakun pintaan kreemin, mutta en onnistunut tekemään sopivaa. Millaista kreemiä käytätte? Valmista vai jotain tiettyä ohjetta? Kiitollisena ottaisin vinkkejä vastaan! :)


Pin It now!

6 kommenttia:

 1. Onpa todella hieno kakku=o))minä käytän valmiskreemiä,olen viimeeksi tehnyt koulussa kreemin itse ja siitä on jotakuinkin 15 vuotta aikaa=)

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Jonna! Minäkin taidan vastaisuudessa turvautua valmiskreemiin. Toivottavasti vaan täältäkin sitä Cittarista löytyy.

  VastaaPoista
 3. Vau! Tosi upea :) Minusta noissa pursotuksissa ei ole ainakaan mitään vikaa ja muutenkin hirmu hienosti onnistunut ;)

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Onneksi et nähnyt pursotuksia lähempää... ;)

  VastaaPoista
 5. Todella kaunis kokonaisuus, ihana kuva ja kauniit ruusut!

  VastaaPoista
 6. Ihanan kakku, varsinkin kukkien väri on oma lemppari.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Valitettavasti joudun väliaikaisesti laittamaan sanavahvistuksen päälle. Roskapostia tulee niin kovasti. =(