5.4.2009

Radio

Radiokakku 6-vuotiaalle tyttöselle. Pyrin tekemään kakusta yksinkertaisen, sankarin toiveesta vaaleanpunaisen radion.

Kaikki menikin suunnitelmien mukaan siihen saakka kunnes sain "loistavan" idean lisätä kaiuttimille reunukset valkosuklaasta. Olisi saanut jäädä ajatuksen astelle. Mutta tehtyä ei saa tekemättömäksi. No, kuva puhukoon puolestaan.

Kakussa samat täytteet kuin yllä olevassa kukkakedossakin. Pohja on Hedelmäpommi- blogista löytyvällä munattomalla kääretorttupohjan ohjeella tehty. Sankarin äidin mielestä pohja oli ehkä jopa parempi kuin aiemmin käyttämäni Myllyn Parhaan ohjeella tehty.

Kakku on päällystetty vaahtokarkkitaikinalla, jonka alla on sipaisu sokerikreemeä. Antenni, kaiuttimet ja nappulat on marsipaania. Onnea ja nämä "kromireunukset" on valkosuklaata. (Minulla ei ole kromia tai hopeaa elintarvikeväriä)

Lämpöiset onnittelut Maijalle myös minulta ja kiitos kun sain toteuttaa kakkutoiveesi.

Pin It now!

5 kommenttia:

 1. Täydellinen vaahtispinta sulla tässä, eikä ol muutenkaan pöllömmän nönen saatikka idea, joka on loistava =)))
  Hopee kimalletomuväri on tulevaisuudessa kannattava ostos... se ja pirtu porukkaan toimii niin kromi, ku hopeemaalinaki =D

  Kaunis toi ylläoleva kukkakakku kans... ihania pikkujuttuja täynnä :)))

  VastaaPoista
 2. olipa mukava kuulla että olivat mieluiset :) niillä voi tosiaan tehdä pikkuleipiä tai vastaavasti sitten marsipaania leikata. harillisesti jouduin ottaa niistä pääli pakkauksen pois, vei niin paljon tyhjää tilaa :) mutta ihan todellakin uudet ovat :)

  VastaaPoista
 3. vau mikä ratio t:hänen kaima Maikkili alias Maija

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Valitettavasti joudun väliaikaisesti laittamaan sanavahvistuksen päälle. Roskapostia tulee niin kovasti. =(